CATENA Racing Team, vicecampioana Euro Business Cup 2022 la fotbal

Echipa de fotbal CATENA Racing Team a devenit vicecampioana Euro Business Cup 2022, cea mai importantă competiție de fotbal pentru companii de pe continent, care a avut loc în Antalya, Turcia, în perioada 19 – 23 octombrie, jucătorul Mihai Popa fiind declarat cel mai bun fundaș al turneului! 

Reprezentanții celui mai mare și mai titrat club polisportiv al unei companii din România au avut un parcurs excelent la competiția organizată sub egida Federației Europene de Minifotbal (E.M.F.) și la care au participat 24 echipe din 10 țări.

CATENA Racing Team a obținut dreptul de a participa la Euro Business Cup prin câștigarea Locului I la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor, organizat de Federația Română de Minifotbal în luna iunie, la Deva.

Iată care a fost componența lotului antrenat de Virgil Bejenaru: Adrian Cruceană (căpitan), Andrei Vlăsceanu, Gabriel Micu, Ionuț Tutunaru, Mircea Popa, Alexandru Nechita, Mihai Cană, Victor Ezaru, Nicolae Tălpeanu, Cosmin Câmpean, Dragoș Zaharia, Marius Aranghel, Tănase Mușat, Mihai Prodan. Le-au fost alături, ca de fiecare dată, Daniel Marin (Președinte CATENA Racing Team), Ovidiu Gorcea (Team Manager) și Daniel Ioniță (membru fondator).

În urma tragerii la sorți a grupelor ediției 2022 a Euro Business Cup, CATENA Racing Team a fost distribuită în cea mai puternică grupă, cu Devo Team (Serbia), Gurmar (Turcia) și Starz League (Anglia). Cele 2 victorii (8-6 cu Devo Team și 3-1 cu Gurmar) și un egal (1-1 cu Starz League) din grupă, le-a adus băieților calificarea în optimile de finală, din postura de câștigătoare a grupei.

Calificarea în sferturile de finală a echipei CATENA Racing Team a venit după câștigarea meciului cu echipa Nike (Slovacia), cu scorul de 6-2. Un alt meci foarte disputat a fost cel cu echipa MAIB (Rep. Moldova), pe care echipa CATENA Racing Team l-a câștigat cu 4-3, calificându-se în seminifinala turneului.

Victoria categorică, cu 5-1 în fața echipei Florea Group, le-a adus bucuria disputării finalei (scor 1-3 cu echipa Gemina Cluj) Euro Business Cup 2022.

Cu un palmares impresionant, cu zeci de podiumuri și titluri naționale și internaționale,  reprezentativa de fotbal CATENA Racing Team a cucerit în 2021 locul I la Cupa Companiilor și locul I la Brașov Corporate Games, titlul de vicecampioană a Ligii PRO din cadrul Ligii Companiilor și locul III la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor. De la începutul acestui an, echipa a câștigat toate cele 4 competiții la care a participat: Cupa Companiilor, Medical & Pharma Cup, Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor (cea mai importantă competiție organizată de Federația Română de Minifotbal) și Campionatului Companiilor 2021 – 2022!

„Vreau să felicit echipa pentru rezultatele deosebite pe care le-a înregistrat și în acest an, aceste succese fiind răsplata pentru munca, efortul și implicarea de care dau dovadă atât jucătorii, cât și antrenorul și stafful echipei. Doresc să mulțumesc pentru sprijinul acordat conducerii grupului Fildas-Catena și le promitem că vom fi mereu pe podiumul celor mai importante competiții din București, din țară și din Europa!”, a declarat Daniel Marin, Vicepreședinte CATENA Racing Team și Director Financiar Fildas-Catena Grup.

CATENA Racing Team a luat ființă în urmă cu 8 ani și de-atunci membrii săi au urcat pe podiumul competițiilor corporatiste de nu mai puțin de peste 380 de ori (120 de medalii de aur și trofee de campioni, 142 de medalii de argint și 120 de medalii de bronz), conferind astfel clubului statutul de „Cel mai important club polisportiv al unei companii private (exclusiv cu capital românesc) din România”!

Felicitări echipei CATENA Racing Team pentru rezultatul obținut, pentru efortul și dăruirea dovedite cu ocazia fiecărui meci disputat!            

CATENA SUSȚINE CAMPIONII!