Ce planuri au artistii Famous Production (I)

Pe trei dintre artistii Famous Production: Uddi, Ecaterine si Dimitri, i-am surprins lucrand la studio, in marea familie Famous Production, o gasca de oameni veseli si optimisti care ne-au primit cu bratele deschise. Pregatesc foarte multe surprize pentru toamna ce vine, vor sa-si surprinda placut fanii, asa ca se gandesc mai putin la concediu si mai mult la ceea ce au de facut. Ii vedeti si ascultati si voi mai sus.

 Tonica TV: Povesteste-ne despre cea mai recenta melodie a ta.

Uddi:„Lasa-ma pe mine” se numeste ultima mea piesa, este in colaborare cu Jo, Ioana Anuta, cu care am fost coleg la X Factor si a fost pur si simplu ceva ce am spus ca o sa facem dupa ce iesim din concurs si vedem ce se mai intampla.

Ecaterine: Cea mai recenta piesa a mea si a lui Dimitri se numeste „Chiky La La”iar la filmarile videoclipului ne-am simtit foarte bine.

Dimitri: Am incercat sa fim mai indrazneti cu acest refren… „Chiky La La”, chiar si Mircea Badea ne-a luat un pic la rost cu acest refren, ne-a ironizat un pic piesa, dar credem noi ca este spre bine. Orice reclama, fie pozitiva, fie negativa, este buna pentru noi deoarece suntem la inceput, este al doilea nostru single.

 

Tonica TV: Cum au decurs filmarile videoclipului?

Uddi: La filmari ne-am distrat foarte bine pentru ca a fost toata gasca, echipa Famous Production, iar eu trebuie sa recunosc ca este ceva mai nou pentru mine tot ceea ce mi se intampla. Ceva nou, dar in acelasi timp si ceva frumos pentru ca pot sa fac ceea ce imi place. A fost primul clip la un single de-al meu, m-am bucurat si m-am distrat.

Ecaterine: Videoclipul a fost regizat de catre Dan Petcan, a fost filmat pe iaht, a fost foarte distractiv, ne-a placut foarte mult, ne-am simtit foarte bine.

Dimitri: Este un videoclip vesel, colorat, cu distractie, cu multi tineri, mare, soare, cu peripetii si valuri mari.

 

Tonica TV: Daca ar fi sa alegi unul dintre greii muzicii internationale pentru a face un featuring, pe cine ai alege si de ce ?

Uddi: Sunt foarte multi grei, interesanta intrebare. Greii greilor sunt acum cativa metri sub pamant, dar mi-ar placea sa fac o piesa cu Nas sau cu Damian… sau… Stevie Wonder.

Dimitri: Mi-ar placea sa colaborez cu Red One, cel care ii produce piesele lui Lady Gaga, cred ca orice artist din afara este un artist care a ajuns acolo intr-adevar pe merit.

 

Tonica TV: Daca ar fi sa alegi un artist roman pentru a colabora, cine ar fi acesta?

Uddi: Am mai colaborat cu What’s Up, cu Delia, dar mi-ar placea Zdob si Zdub, Vita-de-Vie, Holograf, Parazitii, Smiley, Andra, Loredana, Alex Velea.

Ecaterine: Cu Andra, Antonia, Loredana Groza, Anna Lesko… sa fie o femeie :).

 

Tonica TV: Care sunt planurile profesionale din viitorul apropiat?

Uddi: Pregatesc una dintre cele mai bune piese ale mele de pana acum, ma regasesc cel mai mult in ea si cred ca si ceilalti oameni se vor regasi. Are un mesaj usor social.

Ecaterine: Lucram mereu la alte single-uri, la alte piese, asteptam hitul hiturilor, avem concerte… urmariti-ne. Unii ii spun noroc… eu zic ca este perseverenta si munca.

Dimitri: Lucram la cateva idei noi, la o piesa noua care este una de toamna, inca nu stim cum se va numi, dar cred ca o sa va surprindem pentru ca orice facem… facem diferit, mai ales ca incercam sa facem ceea ce simtim in primul rand.

 

Text: Ruxandra Dumitrescu