Ce planuri au artistii Famous Production (II)

Randi, Cristi Nistor si Jo se pregatesc intens de toamna si muncesc in studio. Artistii Famous Production au foarte multe planuri profesionale pentru anotimpul ce sta sa vina. Am stat de vorba cu ei si ne-au dezvaluit si noua ce mai fac. Pana una, alta, vor pleca intr-o mica vacanta cu toata gasca Famous pentru a reveni cu forte proaspete si multe idei.

 

 Tonica TV: Povesteste-ne despre cea mai recenta melodie a ta.

Randi: Am revenit cu Morandi dupa o perioada de pauza pentru ca eu si Moga nu prea ne-am mai intalnit sa lucram fiind foarte ocupati. Acum am intrat din nou in studio si am lansat piesa „Living without you” si o sa tot lansam o data la trei luni. Mai urmeaza ceva in septembrie, ceva cu mult suflet… si tot asa.

Cristi Nistor: „S-au dus nopti” este o piesa lansata in coproductie cu Cat Music si Famous Production, o piesa frumoasa, melodioasa, foarte dulce.

Jo: Cea mai recenta piesa scoasa este ultima piesa a lui Uddi, „Lasa-ma pe mine”, pe care am cantat si eu.

 

Tonica TV: Cum au decurs filmarile videoclipului?

Cristi Nistor: Videoclipul l-am facut cu Slava Sirbu, cel cu care o sa fac probabil si urmatorul videoclip.

Jo: Ne-am simtit foarte bine la filmari si am fost emotionata, a fost si primul meu clip din cariera. A fost o zi plina, ma asteptam sa fie foarte frumos, dar a fost si mai frumos decat ma asteptam. Cei de la Famous Production sunt o echipa minunata, sunt niste oameni care chiar muncesc pentru artistii lor, lucru pe care ar trebui sa-l faca toate echipele, iar in combinatia asta ma simt extraordinar de bine.

 

Tonica TV: Daca ar fi sa alegi unul dintre greii muzicii internationale pentru a face un featuring, pe cine ai alege si de ce ?

Randi: Sunt foarte multi, dar in momentul acesta as lucra cu Sting.

Cristi Nistor: Sunt multi artisti internationali pe care ii apreciez si cu care as putea sa colaborez. Nu pot sa dau doar un nume, cred ca ar trebui sa ma gandesc mai degraba cu cine nu as colabora.

Jo: Rihanna, clar. Este artista mea preferata din toate timpurile, pentru atitudinea pe care o are, pentru flow-ul pe care-l are, pentru voce, imagine, prezenta.

 

Tonica TV: Daca ar fi sa alegi un artist roman pentru a colabora, cine ar fi acesta?

Randi: Vorbeam de mult cu Smiley ca o sa facem o piesa impreuna si probabil ca o sa apucam in viitorul apropiat.

Cristi Nistor: Nu stiu… o sa incerc sa ma abtin pentru ca nu vreau sa creez vreo suparare din partea cuiva care ne urmareste.

Jo: Mi-ar placea sa colaborez cu Delia, mi se pare cea mai buna voce feminina de la noi din tara.

 

Tonica TV: Care sunt planurile profesionale din viitorul apropiat?

Randi: Vom lansa o piesa cu Uddi, cu Morandi, cu Cristi Nistor, si ca o surpriza asa… cireasa de pe tort, o sa lansez si o piesa solo in limba romana. O sa fie o piesa cu un impact foarte mare.

Cristi Nistor: Urmeaza sa lansez single-ul pentru toamna, de gasit tot aici in studio ma veti gasi… indiferent ce se va intampla, o sa scriu muzica si o sa produc piese.

Jo: In aceasta luna urmeaza sa scot single-ul meu care este feat. Dorian Popa, am filmat si clip, o sa fie o piesa draguta. Si am mai avut o colaborare cu Bibanu la o piesa la care urmeaza sa filmam clip.

 

Tonica TV: Trasmite-le, te rog, un gand celor care ne privesc acum.

Randi: Sa fie sanatosi, stiu ca suna batraneste, dar e un lucru foarte important de care uitam de cele mai multe ori, si sa-si gaseasca fericirea in lucrurile simple, sa nu se mai lase dusi de valuri neimportante.

Cristi Nistor: Incercati sa faceti dintr-un zambet un obicei zilnic!

Jo: Va pup, va multumim ca ne urmariti si ca va interesati de activitatea noastra.

 

Text: Ruxandra Dumitrescu