Ce tunsori si nuante de par NU se mai poarta in 2018! Verdictul hairstylistului Cristi Pascu

Anul 2018 aduce cu sine noutati si in domeniul hairstylingului, multe dintre trendurile si coafurile anilor trecuti fiind considerate acum depasite. Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentati hairstylisti de la noi, initiatorul concursului „Cel mai bun hairstylist din Romania” si al „Academiei de Coafura Cristi Pascu”, prin care descopera si lanseaza noi talente in industria frumusetii.Nu se mai poarta parul negru

Parul vopsit negru a inceput sa piarda din popularitate inca de acum doi ani, iar in anul 2018 va disparea complet. „Parul negru imbatraneste si noi traim vremuri in care fiecare incearca sa dea timpul inapoi prin tot felul de trucuri”, declara Cristi Pascu.

2018, ultimul an cu Ombre

Trendul Ombre a pierdut mult teren in 2017 si Cristi Pascu este de parere ca acesta va fi ultimul an in care doamnele si domnisoarele vor mai avea aceasta cerinta. „Ombre a fost atat de mult cerut in ultimii ani incat a ajuns un fel de «uniforma» in coafura.

In anul 2018 se pune accent pe originalitate”, subliniaza acesta.

Adio, messy hair!

Coafurile messy hair sunt si ele depasite. Trendul dureaza deja de cativa ani buni, iar in 2018 Pascu ne recomanda sa alegem coafuri mai indraznete si originale.

Fara breton gros

Bretonul gros nu mai este la cautare in noul an. Este o coafura oarecum invechita, iar in 2018 tendinta este de lejeritate si jovialitate. „Veti vedea foarte multe coafuri naturale, cu fruntea lasata libera. Vom intalni si breton, insa acesta va fi lejer si versatil”, adauga Cristi Pascu.

Accesoriile metalice, depasite

A cam apus si epoca accesoriilor metalice. Coronitele, accesoriile metalice foarte mari si agrafele au fost atat de uzitate incat au ajuns sa plictiseasca. Acestea vor fi inlocuite de panglici de catifea sau funde, este de parere Cristi Pascu.

Text: Iulia Mirica