Cele mai bune exercitii fizice pentru un posterior de invidiat

Cele mai bune exercitii fizice pentru un posterior de invidiatOrice femeie isi doreste un posterior ferm si lipsit de celulita, mai ales ca acesta este considerat drept una dintre cele mai atragatoare parti ale corpului. In acest caz, pe langa alimentatia sanatoasa, se recomanda practicarea anumitor exercitii fizice. Ceea ce este de retinut si obligatoriu de urmat este ca aceste exercitii trebuie facute zilnic. Partea buna este ca ai nevoie doar de 10 minute pentru a-ti lucra posteriorul.Fandari

Fandarile sunt esentiale pentru tonifierea muschilor fesieri si nu sunt greu de executat. Pentru a le executa corect, trebuie sa pui un picior in fata, indoit, astfel incat genunchiul sa nu depaseasca varful piciorului, si sa tii piciorul din spate perfect intins. Se fandeaza alternativ de cate 10 ori pe fiecare picior, coborand bazinul pana la nivelul genunchilor, iar revenirea trebuie sa fie facuta dintr-o singura miscare.

Ridicari de bazin

Ridicarile de bazin sunt un alt exercitiu care incordeaza muschii fesieri si ajuta la mentinerea unui posterior ferm. Va asezati pe spate cu palmele langa corp si indoiti genunchii. Apoi, ridicati bazinul cat de sus puteti si mentineti-l 3 secunde in acea pozitie. Reveniti si repetati de minimum 10 ori.

Bicicleta

Bicicleta este cel mai bun aparat de sala care sculpteaza musculatura fundului si intareste coapsele. Daca stiti sa mergeti pe bicicleta si va plac plimbarile in natura, atunci nu trebuie sa mai stati pe ganduri, caci nu doar faceti sport, ci va si relaxati in acelasi timp. Daca vremea nu va permite sau nu va descurcati la pedalat, incercati bicicleta de sala, este la fel de eficienta. Daca veti exersa minimum 15 minute sau jumatate de ora pe zi, de 3 ori pe saptamana, va garantam ca, in scurt timp, veti avea un posterior de invidiat.

Cumpana

Exercitiile facute in aceasta pozitie sunt printre cele mai usoare de acest gen. Daca alegeti sa stati in picioare, atunci trebuie sa va aplecati corpul in fata, paralel cu podeaua, si sa ridicati bratele in lateral. Apoi, ridicati si mentineti 30 de secunde piciorul in spate. Un alt tip de exercitiu care impune si pastrarea echilibrului cere sa va asezati in genunchi, cu palmele in fata, pe podea, la nivelul umarului, si apoi sa ridicati pe rand, in lateral, cate un picior, mentinandu-l pentru 3 secunde in aceasta pozitie. Cand reveniti in pozitia initiala, aveti grija sa nu apropiati picioarele. De asemenea, din aceeasi pozitie, ridicati piciorul indoit in spate, deasupra trunchiului, cat de sus puteti. Apoi, indreptati piciorul si faceti cercuri mici si dese cu talpa in aer. Repetati aceste exercitii de cate 10 ori pentru fiecare picior.

Text: Madalina Manole