Cine e noul iubit al Irinei Rimes?

Irina Rimes este o artistă foarte îndrăgită. Tânăra se bucură de succes pe plan profesional, iar mai nou, se pare că s-a îndrăgostit iremediabil de un bărbat pentru care a ales să părăsească chiar și țara. Tânărul este un artist de origine franceză. Motiv pentru care, frumoasa artistă de peste Prut s-a mutat în Franța alături de iubitul ei.

După ce în urmă cu aproape un an, Irina s-a despărțit de fostul ei iubit, toboșarul Alexandru Badea, acum se pare că artista simte din nou fiorii dragostei. Cântăreața a lăsat totul în urmă, cu toate că aici se bucura de multă notorietate. Irina Rimes s-a mutat în Franța pentru a locui alături de noul ei iubit.Cuplu de artiști

David Goldcher, noul iubit al Irinei este tot artist. El a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este foarte îndrăgostit de faimoasa brunetă. Cei doi au închiriat un apartament și au semnat cu o nouă casă de discuri.

Vedeta le-a arătat fanilor ei pe conturile de socializare cum arată noua locuință în care va sta alături de David. Mai mult, l-a surprins și pe tânăr în imagini. David este blond și înalt, iar relația lor pare foarte promițătoare. Artista a precizat că locuiesc într-un apartament închiriat și nici nu intenționează să achiziționeze unul cât timp este pandemie.

Text: Iulia Mirică

Foto: google, instagram