Sandra Bullock şi-a găsit „dragostea vieții ei”

Actrița premiată cu premiul Oscar a recunoscut într-un show online că și-a găsit perechea și tatăl ideal pentru copiii ei.

Actrița în vârstă de 57 de ani a făcut publică relația ei cu Bryan Randall, un fotograf american, în 2015, în timp ce ea era în plin proces de adopție a celui de-al doilea copil al său. Bullock are un băiat și o fată, ambii adoptați, iar Randall, în vârstă de 55 de ani, mai are și el o fată.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu Vitamina C 6% de la Skin Republic care ajută incontestabil la uniformizarea pigmentației și reducerea petelor negre, lăsând tenul luminos și strălucitor.

Sandra Bullock l-a adoptat pe Louis, acum în vârstă de 11 ani, în 2010. Pe Laila, alături de care a apărut la Red Table anul trecut, a adoptat-o dintr-un orfelinat din Louisiana când copilul avea trei ani.

Pe Randall l-a întâlnit cu ocazia zilei de naștere a lui Louis, când l-a angajat pe fotograf să facă poze la petrecere. Actrița spune că apreciază enorm că Bryan nu s-a speriat în momentul în care ea i-a spus că este în plin proces de adopție a unui alt copil.

„Am găsit dragostea vieții mele”, a spus Bullock la Red Table Talk, găzduită de Jada Pinkett Smith și Willow Smith. „Avem doi copii frumoși – trei copii, cu fiica lui mai mare –, este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”.

Ea și-a descris, de asemenea, partenerul ca fiind „foarte creștin” și un exemplu minunat pentru copii.

Iulia Mirică

Foto: google images