Citirea sanatatii in palma

palma_spune_totul_despre_sanatate_sursa_shutterstockTe-ai gandit vreodata ca palma poate „detine” secrete cu privire la starea ta de sanatate fizica si psihica?

1.STRES. Prezenta unorii linii orizontale in varful degetului denota o putere mare de concentrare, mult stres si…o lipsa a grijii fata de sine.

2.FRUSTRARI. Liniile verticale de la baza degetului inelar anunta o vulnerabilitate crescuta in fata stresului.

3.COPII SI CASNICIE. Mai multe linii orizontale existente sub degetul mic indica o viata presarata cu multe relatii (casnicii). Totodata, se spune ca numarul liniilor verticale care pornesc din acestea reprezinta numarul copiilor pe care ii vei avea.

 

4.LINIA INIMII este cea care guverneaza emotiile, dar si sanatatea vasculara. Aceasta porneste de la aratator (muntele lui Jupiter), traverseaza palma, de sus in jos, terminandu-se la incheietura pumnului. Daca aceasta linie abia se zareste, esti o persoana sensibila, timida, in timp ce o linie clara, profunda, denota tulburari emotionale, stres, ingrijorare si posibile probleme cu inima . O linie scurta  inseamna ca esti o persoana idealista, care merge pana in panzele albe. O linie dreapta inseamna ca nu esti o persoana flexibila, in timp ce una care deviaza (are urcusuri si coborasuri) denota caldura sufleteasca si emotii. Mici liniute care pornesc din capatul liniei inimii arata instabilitate (mai ales in relatiile emotionale).

5.CALATORII. Mai multe linii orizontale prezente in marginea exterioara a palmei indica o dorinta nestavilita de a calatori.

6.LINIA VIETII incepe chiar deasupra degetului mare si se termina la incheietura pumnului. O linie clara, fara intreruperi, arata ca esti o persoana plina de viata, care va avea parte de ani fericiti. Daca porneste ca o singura linie, esti o persoana deschisa, pe care te poti baza. O linie care „strange” degetul echivaleaza cu o lipsa de entuziasm. Daca linia vietii se intersecteaza cu linia capului, pe care o vei regasi mai jos, esti o persoana sensibila si prevazatoare. Contrar opiniei populare, o linie scurta nu inseamna o viata scurta, dupa cum o linie lunga nu inseamna o viata lunga. Daca linia se curbeaza aproape de baza degetului mare, esti o persoana care sta numai pe langa camin. Daca aceasta se curbeaza departe de deget, ai o dorinta de a calatori si de a explora locuri interesante.

7.LOIALITATE. Cine are o linie a loialitatii adanca si clara inseamna ca este foarte atasat de familie, in special de frate sau sora.

8.FAMILIE.
Daca este o linie adanca, denota solidaritate si  o relatie buna cu familia. Daca linia este sub forma de lant, relatia cu cei apropiati va fi cand „rece”,cand „calda”.

9.LINIA CAPULUI. Aceasta linie, care incepe intre degetul mare si aratator si traverseaza palma, reprezinta capacitatile morale si intelectuale ale persoanei.  O linie adanca inseamna egoism, raportarea tuturor situatiilor la propria persoana. Daca in palma dreapta linia capului abia se zareste, asta inseamna ca esti o persoana care se supune, fiind in acelasi timp ezitanta. In schimb, aceeasi linie stearsa in palma stanga, denota o personalitate bine conturata  si o persoana ordonata. In situatia in care linia capului porneste din linia vietii esti o persoana neincrezatoare si nesigura. O linie a capului apropiata de cea a vietii denota neincredere, in timp ce una departata „tradeaza” impulsivitate, ambitie si decizii pripite.

10.INCREDERE. Linia increderii arata felul tau de a fi, atitudinea fata de viata. Linia porneste de la incheietura mainii si se opreste sub degetul mijlociu. Cu cat linia este mai clara, cu atat mai mult vei cunoaste succesul. Daca linia este presarata cu alte linii mai mici, esti o persoana indecisa. O linie adanca si clara inseamna ca esti constienta de responsabilitatile pe care le ai, ca esti o persoana cinstita si dreapta. Daca linia porneste din linia vietii inseamna ca vei munci mult pana sa obtii ce vrei.  Daca se opreste in linia inimii, cariera ta va lua sfarsit din motive emotionale. In cazul in care linia se ramifica inainte de se opri sub degetul mijlociu, vei avea parte de diversificare…in ultimii ani ai vietii.

Text: Mirela Dadacus

Palma_spune_totul_2006