Cizmele sezonului rece 2019 – 2020

Odată cu venirea frigului, căutăm soluţii utile pentru confortul personal în materie de încălţăminte. Pe lângă faptul că trebuie să ne ţină de cald, încălţămintea trebuie să arate bine, să se potrivească la diferite ţinute, să aibă talpă antiderapantă şi să fie confortabilă. Dacă eşti în pană de idei, noi am făcut o selecţie de cizme pentru acest sezon, în funcţie de nevoile tale, care sperăm să te inspire.Bocancii de piele

Bocancii negri de piele sunt o alegere bună atât iarna, pentru că au talpa antiderapantă, dar şi în sezonul cald, pe perioada festivalurilor. Bocancii pot fi purtaţi atât la fuste, rochiţe, dar şi la jeanşi şi colanţi. Dacă sunt înalţi, bocancii lungesc piciorul, indiferent cu ce alegi să-i porţi. Dacă sunt tip gheată, bocancii se potrivesc mai mult la pantaloni care sunt închişi la culoare. Diferenţa mare de cromatică taie din lungimea piciorului.

Cizmele peste genunchi

De câteva sezoane, femeile cu atitudine aleg să poarte cizmele lungi, lăcuite, cu botul ascuţit şi toc. Dimensiunea tocului, faptul că au botul un pic ascuţit şi că sunt înalte, dau senzaţia de alungire, indiferent că sunt combinate cu hanorace oversized, sacouri bărbăteşti, fuste sau colanţi şi dressuri. Chiar dacă unora li se par vulgare, cizmele peste genunchi sunt în trend şi se pot purta la ieşirile cu fetele în oraş şi la diferite evenimente cosmopolite.  Totuşi, ai în vedere faptul că se alunecă foarte uşor cu ele.

Ciocatele

Ciocatele sunt la mare căutare de vreo două sezoane. Vedetele autohtone şi cele din State combină tot mai mult încălţămintea western cu rochii şi fuste din tulle, piele şi dantelă, cu pantalonii scurţi sau la colanţi. Ciocatele sunt foarte versatile, fiind o alegere bună şi pentru o ţinută boho chic, de festival, dar şi pentru o ţinută sexy, la colanţi şi dressuri sau casual la o ţinută de zi, cu o pereche de jeanşi.

Indiferent de alegerea ta, nu uita că atunci când ninge, nu este de ajuns încălţămintea enumerată mai sus. Mai ai nevoie şi de o pereche groasă, dar uşoară de cizme sau de ghete. Ca să-ţi ţină de cald, ele trebuie să fie impermeabile, cu talpă antiderapantă şi, eventual, îmblănite.

Spor la shopping!

Text: Bettina Cristea