Idei pentru nunțile de iarnă

Restaurantele s-au deschis, acum este momentul în care poți profita de sărbătorirea comuniunii voastre. Nu poți face mare petrecere în cinstea voastră, însă dacă nu vrei să treacă neobservată cununia voastră civilă sau religioasă… sau ambele, avem câteva idei.

Farmaciştii Catena recomandă Şampoanele Bioclin,formulate cu ingrediente blânde care acţionează eficient împotriva mătreţii grase şi uscate, curăţă delicat scalpul şi părul.

Iată ce-ți propunem noi, în cazul în care vrei să te măriți în perioada asta, fără să faci un “bairam” cu sute de invitați. Te rugăm, în schimb, să te inspiri din fotografiile de următoare în ceea ce privește decorurile de poveste, dar să ai în vedere că invitații vor trebui așezați la distanță.Albastrul de catifea

Nuanțele de albastru se potrivesc în orice moment al anului, la nuntă. Însă nuanța aceasta puternică, de catifea, o poți integra ușor iarna, pentru că oferă spațiului un lux și o eleganța ca de castel. Aceasta este culoarea care se potrivește unei palete largi de nuanțe, precum tonurile aurii de bijuterii, burgundiul, muștarul și verdele smarald, și surprinde reacții neașteptate de încântare, de la momentul în care oaspeții sunt invitați în interior și sunt așezați la masă, până dimineață, când aceștia pleacă.

Ramurile copacilor

Probabil ești obișnuită să vezi aranjamente cu tot felul de flori sau brazi la nunți. Însă dacă vrei să-ți faci nunta în perioada asta, când poate oricând să ningă, gândește-te cum ar arăta aceste aranjamente de exterior. Noi venim cu o altă propunere pentru tine. Ramurile de copaci neînmugurite, fără frunze, simple… doar ramuri. Gândește-te că și ele pot da efectul scontat, dacă sunt aranjate cum trebuie.

Având în vedere că este o nuntă de iarnă, acestea reprezintă cel mai bine sezonul în care te afli și sunt chiar fosrte festive. O arcadă din ramuri este uluitoare, mai ales atunci când pare că este fereastra, poarta, către un peisaj montan. Pentru realizarea unei astfel de decorațiuni trebuie colaborezi cu florăria și planificatorul de nunți, pentru a determina aspectul, dar și pentru a vedea ce se potrivește mai bine în mediul de desfășurare al nunții.

Party Mode

Chiar dacă baloanele și confetti-le multicolore sunt specifice pentru petrecerile copiilor, ele cresc nivelul distracției la orice nuntă, mai ales dacă sunt strălucitoare, precum cele de la petrecerile de Revelion. Amestecul de culori metalice, cum ar fi auriul, argintiul și bronzul, acest elemente de decor pot crește nivelul nunții de iarnă și pot oferi un moment amuzant la cabină foto. Franjurii mylar, baloanele, confetti-le și multe altele dau șansa invitatului să se distreze fabulos, chiar dacă muzica nu-i pe gustul său.

Tacâmurile din cupru

Pentru a menține nota caldă în sezonul rece, alege obiecte metalice de culori calde, pentru masă, și tacâmuri aurii sau din cupru. Sau, poți înlocui vesela cu motive aurii (care este încă incontestabil de șic și elegantă), cu ceva neașteptat. Combină vesela albă sau de culoare închisă cu verdeața sau ceva de sezon, să existe texturi naturale, și alege tacâmurile din cupru sau în tonuri de rugină.

Să fie… lumină!

Iluminează încăperea cu luminițe și lumânări conice, pentru un aspect cât mai romantic. Renunță la multitudinea de beculețe colorate, alege doar lumina caldă. Nu este nimic mai superb, mai primitor și mai sexy atunci când vine vorba de iluminatul abundent cu luminițe al unei petreceri, cine sau întâlniri romantice.

Click să vezi continuarea articolului…

Photo: Harper’s Bazaar