Colectiile de primavara ale designerilor romani – la pop-up shop-ul Band of Creators

Colectiile de primavara ale designerilor romani – la pop-up shop-ul Band of CreatorsPe 28 si 29 martie puteti descoperi colectiile de primavara-vara create de 20 de designeri romani cunoscuti in cadrul pop-up shop-ului organizat de Band of Creators la Artmark. Printre desginerii pe care ii veti gasi la Artmark se numara: Traskin, Florentina Giol, Larisa Dragna, Laura Olaru, Prochaine, Fandacsia, Amelie Suri sau Maria Queen Maria (Bulgaria).

Surpriza evenimentului va fi Ioana Ciolacu, care va veni cu un diffusion line al colectiei “Hunters” care a fost prezentata la Berlin Fashion Week, unde a fost foarte apreciata de criticii de specialitate.

Cei prezenti la eveniment pot primi si consiliere vestimentara, la cerere, din partea unui stilist avizat si pot participa la workshopurile de stil organziate in cele doua zile. Consultantul de imagine Raluca Dobrovolschi va sustine doua noi workshopuri din seria Declaratii de Stil: Cum facem cumparaturi in mod inteligent (sambata, 28 martie, ora 15:00) si Tendinte Primavara-Vara 2015 (duminica, 29 martie, ora 12:00). Pretul fiecarui workshop este de 90 lei/persoana.

Pop-up shop-ul va fi deschis pe 28 si 29 martie, intre orele 11.00 si 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei sau pe baza de invitatie. Mai multe detalii puteti gasi pe www.bandofcreators.com.

 

Text: Bianca Badescu