Comunitatea super mamelor cu super puteri din Romania: si tu poti face parte dintre ele!

Prezentatoarea TV si bloggerul Ela Craciun a demarat un proiect prin intermediul caruia isi doreste sa formeze o comunitate puternica de mame de pe tot teritoriul Romaniei. Vedeta de televiziune a lansat proiectul „Super mame cu super puteri” care isi propune sa evidentieze calitatile si atuurile fiecarei femei care, in postura de mama, poate face minuni pentru binele familiei sale.

„Fiecare mama este o super eroina in felul sau si vrem sa aratam acest lucru tuturor. A fi o super femeie nu inseamna (neaparat) sa fii perfecta in toate privintele, ci sa inspiri alti oameni prin ceea ce faci. Am lansat proiectul «Super mame cu super puteri» pentru a gasi, impreuna cu alte femei minunate, acea super putere care ni se potriveste si care ne va da libertatea de a fi fericite, asa cum suntem: nu perfecte, dar puternice fiecare in felul nostru. Nu cred in perfectiune si consider ca a lupta pentru a fi perfecta duce la o presiune si un stres pe care il putem transmite involuntar celor mici. Prin evenimentele alaturi de comunitatea «Super mame cu super puteri» vreau sa aflu ce super lucruri au facut super mamele noastre si sa le oferim, in plus, acces la informatie corecta si folositoare pentru binele familiei lor”, a explicat Ela Craciun, mama a doi copii, misiunea proiectului.Ce cred Corina, Andreea Marin, Cristina Cioran si Ela Craciun despre silueta ideala?

Fiecare eveniment are ca obiectiv educarea femeilor si comunicarea mesajului general al campaniei: constientizarea standardelor din cauza carora femeile ajung sa creada si sa spere in mod nejustificat ca vor obtine fericirea.

Iata cele 5 super puteri, asa cum le propune Ela, si subiectele celor cinci evenimente care vor avea loc incepand din luna martie:

#Super puterea nr. 1: Mama stie tot!

Evenimentul va avea loc pe data de 18 martie 2017, ora 11.00, intr-o locatie ce va fi anuntata in curand. Tema evenimentului este data de modul in care mamele reusesc sa ramana conectate la viata copilului si a familiei cu ajutorul tehnologiei. Vor fi prezentate gadgeturi care ajuta mamele sa isi aminteasca, sa supravegheze si sa eficientizeze activitatile casei. Expertii in domeniu vor vorbi si despre modul in care iti poti proteja copiii de pericolele internetului.

#Super puterea nr. 2

Mama pune sarea in bucate! Evenimentul va avea loc pe data de 22 aprilie 2017, ora 11.00. Mamele nu mai stau acasa toata ziua pentru a se ocupa de bucatarie. Timpul de gatit se reduce considerabil atunci cand ai un serviciu sau o profesie solicitanta. Vom gasi solutii pentru a ne adapta acestei situatii cu ajutorul tehnologiei sau a aparatelor moderne de gatit.

#Super puterea nr. 3

Atuul din maneca: tatal! Evenimentul va avea loc pe data de 20 mai 2017, ora 11.00. Experti si psihologi vor vorbi despre rolul tatilor in cresterea copiilor si ce sarcini ar trebui sa isi asume ei pentru o familie sanatoasa.

#Super puterea nr. 4

Mama poate fi si tata.  Evenimentul va avea loc pe data de 17 iunie 2017, ora 11.00. Se va discuta despre cum afecteaza divortul familia dar, mai ales, cum isi gasesc femeile curajul de a merge mai departe?

#Super puterea nr. 5

Stim sa economisim pentru viitorul copiilor nostri? Evenimentul va avea loc pe data de 8 iulie 2017, ora 11.00. Vorbim despre cum conceptul de pusculita trebuie sa se aplice si oamenilor mari. Cum reusim sa strangem bani si sa ii multiplicam pentru a putea sustine proiecte interesante pentru copilul nostru.

Participarea la toate evenimentele din campanie este gratuita pentru toate femeile care doresc sa afle sfaturi utile de la experti, dar si sa se inspire din experienta altora. Locatiile alese pentru evenimente vor permite ca toate participantele sa poata veni cu cei mici.

Pentru inscrieri, persoanele interesate pot trimite un email de confirmare cu datele personale la adresa [email protected].

Text: Oana Baltoc