Concurs cu premii constand in cartea „Mama sau femeie?”

 

mama-sau-femeie-2079

Revista Tonica impreuna cu Editura Litera demareaza un concurs pentru fanii de pe Facebook ai revistei, care va dura timp de 4 saptamani. Premiile vor consta in 8 carti, 2 oferite in fiecare saptamana, si tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la o simpla intrebare.

„Mama sau femeie?” este titlul cartii scrise de catre Elisabeth Badinter, o feminista angajata, si a starnit controverse in tari precum Germania, Franta, Marea Britanie etc. Subiectul este, de fapt, o polemica despre maternitate ca o noua forma de sclavie, mama ideala devenind, in prezent, un rol incarcat de prea multe asteptari, constrangeri si obligatii, pe care multe femei nu mai vor sa si-l asume. In carte veti gasi raspunsul la unele intrebari care le framanta pe femeile din ziua de azi si nu numai.

Asadar, intrati pe pagina de Facebook Revista TONICA (http://www.facebook.com/RevistaTONICA?ref=hl) si raspundeti la intrebarea: “Cum anume reusiti sa castigati lupta zilnica intre profesie si familie ?”. Saptamanal, doua dintre cele mai bune raspunsuri castiga o carte. MULT SUCCES!

 

Text: Ruxandra Raica