Concurs cu premii constand in cartea „Mama sau femeie?”

 

Concurs cu premii constand in cartea „Mama sau femeie?”

Revista Tonica impreuna cu Editura Litera demareaza un concurs pentru fanii de pe Facebook ai revistei, care va dura timp de 4 saptamani. Premiile vor consta in 8 carti, 2 oferite in fiecare saptamana, si tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la o simpla intrebare.

„Mama sau femeie?” este titlul cartii scrise de catre Elisabeth Badinter, o feminista angajata, si a starnit controverse in tari precum Germania, Franta, Marea Britanie etc. Subiectul este, de fapt, o polemica despre maternitate ca o noua forma de sclavie, mama ideala devenind, in prezent, un rol incarcat de prea multe asteptari, constrangeri si obligatii, pe care multe femei nu mai vor sa si-l asume. In carte veti gasi raspunsul la unele intrebari care le framanta pe femeile din ziua de azi si nu numai.

Asadar, intrati pe pagina de Facebook Revista TONICA (http://www.facebook.com/RevistaTONICA?ref=hl) si raspundeti la intrebarea: “Cum anume reusiti sa castigati lupta zilnica intre profesie si familie ?”. Saptamanal, doua dintre cele mai bune raspunsuri castiga o carte. MULT SUCCES!

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 28th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate