Conferinta Nationala „Medicina Bazata pe Dovezi”, la a 15-a editie

In perioada 27 – 30 septembrie 2018, Societatea Romana de Medicina Interna va organiza la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova cea de-a 15-a editie a Conferintei Nationale „Medicina Bazata pe Dovezi”, intalnire stiintifica ce se va bucura de prezenta a peste 300 de medici (medici specialisti, rezidenti, medici primari, sefi de sectie, profesori si sefi de catedra).

Conferinta, sustinuta de Tonica.ro in calitate de partener media, reprezinta un mijloc de dezvoltare si afirmare a celor mai buni specialisti in medicina interna, precum si un cadru oficial de diseminare a informatiilor cu privire la cele mai noi descoperiri in domeniu. Programul Conferintei va putea fi gasit pe siteul www.srmi.ro. In paralel cu lucrarile Conferintei se va organiza o ampla expozitie, in cadrul careia peste 15 companii farmaceutice si de aparatura medicala isi vor prezenta produsele in spatii special amanajate.

Societatea Romana de Medicina Interna este afiliata la Federatia Europeana de Medicina Interna, cea mai prestigioasa asociatie profesionala de gen din Europa, iar membrii SRMI sunt membri si ai Federatiei Europene de Medicina Interna.