Cornel Ilie va sari cu ghetele duminica alaturi de sute de oameni!

cornel-ilie-2Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, a slabit datorita antrenamentelor de Kangoo Jumps si a sfaturilor date de antrenorii lansati de Kinga Sebestyen.  Ba mai mult, solistul se declara fan al acestui tip de sport si va participa la Kangoo Jumps International Festival, cea de-a cincea editie a evenimentului care, anul acesta, are loc la Bucuresti in acest weekend.

Prin urmare, Cornel Ilie va fi prezent duminica la World Trade Center pentru a face o ora de sport alaturi de alte cateva sute de persoane, ghidati fiind cu totii de cei mai buni instructori. 

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de fitness, dar si organizator al acestui eveniment, a pregatit mai multe clase de Kangoo Jumps, unde echipe din mai multe tari au pregatit coregrafii speciale, pe diferite stiluri muzicale, fiecare purtand costumul popular din tara natala. Astfel se face ca Romania va fi reprezentata de fete si baieti imbracati cu ii, fuste brodate sau itari. Echipa Romaniei este formata din instructori si presenteri precum Lucian Pop, Ramona Pop, Marius Rusu, Cristina Pintea, Cristian Belega.

Surpriza de la deschiderea evenimentului de sambata dimineata, ora 9, consta in lansarea Imnului Kangoo Jumps,”I Wanna Jump” insotit de un videoclip oficial. 
 Biletele pentru acces la Kangoo Jumps International Festival pot fi procurate atit online de pe www.kjfestival.com cat si direct la eveniment.

Abonamentul pentru doua zile costa 300 de lei, si fiecare vizitator va primi la intrare o punga cu cadouri. La finalul evenimentului se vor acorda premii importante, precum ghete Kangoo Jumps, haine sport, accesorii, vitamine, bauturi energizante, abonamente la sali de fitness si chiar bilete la spectacolele din acest an. 

 

Text: Andreea Popescu