Crezi ca-l poti impresiona pe CRBL cu dansul tau?

CRBLDup? ce a f?cut furori la “Te cunosc de undeva”, CRBL va face parte din juriul celei mai noi productii marca Antena 1, “Romania Danseaza”.

Artistul declara ca acest show “i se potriveste manusa” si ca abia asteapta sa vada de ce sunt in stare concurentii: “O viata asta am facut.

Am pus mana pe microfon, pentru ca voiam ca lumea sa vada cum dansez. Am ajuns in pozitia in care sa fac parte dintr-un juriu in care doar dansul primeaza. Aici nu poti pacali pe nimeni! Oamenii, inainte sa vada, simt! “Romania Danseaza” va fi cel mai tare show si sunt foarte bucuros sa fac parte din juriu”, a adaugat CRBL.

Cel mai fresh format de televiziune dedicat dansului vine in aceasta primavara la Antena 1.

“Romania Danseaza” este talent-show-ul la care pot participa oameni obisnuiti, indiferent de varsta si pasionati de orice stil de dans. Emisiunea va fi prezentata de carismaticul Jorge, artistul care a castigat sezonul II al emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Daca esti bucurestean si ai “dansul in sange”, poti veni la auditii pe 7 februarie la Palatul National al Copiilor. Premiul este pe masura talentului. Concurentii care ajung in finala vor intra in cursa pentru 50.000 de euro.

“Romania Danseaza” are la baza formatul “Got To Dance”, program lansat in 2009 in Marea Britanie, care a ajuns deja la sezonul 4.

Text: Bianca Badescu