Cristina Ciobănașu iubește din nou?

După o relație de mai bine de 9 ani, actrița Cristina Ciobănașu și actorul Vlad Gherman s-au despărțit, deși urmau să se căsătorească. Vestea era dată de cei doi la începutul acestui an. La patru luni de la anunțul oficial al despărțirii, actrița , în vârstă de 24 de ani, a început să posteze în social media fotografii cu un nou bărbat.

Aceasta apare în diferite ipostaze cu Alexandru Mureșan și deja se vorbește că cei doi ar forma un cuplu. În una dintre poze, tânărul o ține strâns în brațe pe Cristina și amândoi zâmbesc, iar într-o altă fotografie, cei doi se îmbrățișau la piscină.

Văzând aceste postări ale vedetei, fanii au început să intre la bănuieli și să se întrebe dacă cei doi formează un cuplu.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că pot face o echipă desăvârșită atât la muncă, împărtășind aceeași pasiune pentru actorie, dar și muzică, cât și acasă, având o relație invidiată de mulți.

Bettina Cristea

Foto: Instagram