Cristina Joia – bătută măr într-un market din București

Designer-ul de interior de la “Visuri la cheie”, Cristina Joia, a fost bătută, acum două zile, într-un magazin de cartier din București. Angajetele magazinului și clienții au rămas indiferenți în momentul în care vedeta PRO TV era lovită de către o altă femeie.  Nici paznicul nu a sărit să oprească conflictul, acesta scuzându-se că era la țigară.

“M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”, mărturisește designer-ul de pe patul de spital.

Cristina Joia a ajuns de urgență la spital și a fost operată la nas, fiind în pericol ca acesta să-i necrozeze.

M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce: “că ce mă intereseza pe mine”. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față.

Am o tăietură, deci de aici așa, dar este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, povestește vedeta.

Agresoarea a fost deja indentificată, însă Cristina Joia va trebui să iasă din spital și să depună plângere împotriva ei, pentru că în funcție de numărul de zile de spitalizare ale vedetei, va putea fi încadrată juridic și fapta delincventei. Suspecta riscă până la zece ani de închisoare.

Photo: fabricatinromania.ro