Cu Kangoo Jumps te distrezi si arzi calorii

kangoooKangoo Jumps este tipul de antrenament cardio cu cea mai mare popularitate in ultimii ani, in Romania. Pentru a-l practica, iti trebuie un prieten pe aproape ca sa nu te simti inconfortabil, o motivatie puternica si o pereche de ghete speciale pe care ti le poti cumpara sau inchiria. 

 

Primul model a fost facut public in cadrul Targului Sportiv SISEL din Paris, in anul 1994, segmentul de piata vizat fiind format din oamenii doritori de a practica diferite activitati sportive fara a fi expusi riscului de afectare a genunchilor si coloanei vertebrale. Incepand din anul 1995, in scopul demonstrarii efectelor induse de Kangoo, au fost efectuate numeroase cercetari stiintifice in cadrul Universitatii Lismore din Australia, precum si in cadrul Universitatii Lusanne din Elvetia. Un studiu stiintific recent a demonstrat efectul benefic al Kangoo in prevenirea posibilelor afectari ale gleznelor, genunchilor si articulatiilor coloanei vertebrale in timpul alergarii si practicarii aerobicului. Numeroase alte sondaje, efectuate in cluburi de dans si discoteci, au evidentiat aparitia bunei-dispozitii, culminand chiar cu stari euforice in urma utilizarii Kangoo in timpul dansului.

 Cum functioneaza Kangoo Jumps?

Sistemul autentic al arcurilor eliptice (IPS – Impact Protection System) se preseaza la fiecare pas facut si astfel neutralizeaza impactul cu solul, care ar afecta articulatiile cu pantofi normali. Rezultatul este o saritura interesanta care protejeaza articulatiile si ofera o senzatie de putere si lipsa de greutate, care ar putea fi comparata cu mersul in aer. Talpa Kangoo Jumps este mai lata ca la pantofii traditionali, asadar e sigur si stabil tot timpul. Kangoo Jumps este rezultatul a 13 ani de studii si perfectionare continua a produsului.

 

Beneficiile folosirii ghetelor Kangoo Jumps:

– reduce intensitatea impactului cu pana la 80%;
– arde grasimile rapid, prin stimularea ganglionilor limfatici;
– creste rezistenta (VO2 Max);
– imbunatateste echilibrul;
– ajuta la adoptarea pozitiei corecte a corpului;
– intareste sistemul cardiovascular;
– intareste coloana vertebrala si discurile intervertebrale;
– stimuleaza reconstructia osului (osteoblastic);
– maximizeaza contractia musculaturii corporale datorita fortei gravitationale pozitive si negative.

 

Programul Kangoo Power

Este un program exploziv si motivant, conceput special pentru a solicita intregul corp, dezvoltand masa musculara si rezistenta. Fiecare saritura presupune mentinerea echilibrului, provocandu-i chiar si pe cei in forma!
Succesul orelor se datoreaza senzatiei extraordinare create de ghete. Practicantii devin dependenti de acest sport. Miscarile de baza sunt foarte simple, dar complexitatea si intensitatea cresc pe masura ce se avanseaza de la primul nivel la al doilea, respectiv al treilea. Asadar, acest program este accesibil unei categorii extinse de clienti, chiar si celor care in mod normal n-ar opta pentru aerobicul de grup.

Text: Stefan Stan