Cu Solaris ai natura la tine “pe masa”

solaris-9Solaris, un brand nascut din admiratia fata de natura, imbraca haine noi si va invita intr-o calatorie in lumea gustului si a alimentelor sanatoase, o lume in care veti redescoperi felul in care ne incantau altadata legumele si fructele prin miros, savoare, textura si culoare. Noua identiate vizuala va duce cu gandul la pofta de viata, sanatate si multe zambete.

Cine este Solaris?

Este cea mai puternica marca de produse alimentare din magazinele naturiste, pentru ca echipa Solaris si-a propus sa transforme acest tip de magazine nu doar in furnizori de suplimente alimentare, ci in magazine de unde sa procuram hrana de fiecare zi.

Ce va ofera Solaris?

“Ne place sa credem ca am cules din natura tot ceea ce este mai bun si mai sanatos, pentru a putea oferi celor care ne solicita, acea hrana curata, de care noi oamenii avem nevoie pentru a trai in pace, armonie si prosperitate. “ declara Nina Erena, reprezentant Solaris.

Solaris ambaleaza si produce alimente naturale, iar in procesul de productie nu altereaza proprietatile naturale ale alimentelor, adica produse proaspete fara aditivi si conservanti.

Unde puteti gasi Solaris?

“Suntem prezenti in 1500 de magazine din tara si avem peste 200 de produse in game precum cereale si leguminoase, fainuri, fulgi si musli fructe crude si uscate, mirodenii uleiuri esentiale si pentru aromoterapie, cicoare instant si uleiuri comestibile, sucuri naturale si fructe” continua Nina Erena.

Va invitam sa experimentati distractia in familie pregatind retete simple, gustoase si sanatoase, folosind produsele Solaris. Sa savuram cu intelepciune si bucurie aceste minunate daruri ale naturii, care sa ne fie leac si ajutor pentru a ne pastra sanatatea si pofta de viata!

Text: Alina Lupa