Cum arata barbatul irezistibil? Iata aspectele fizice pe care le apreciaza orice femeie!

Este adevarat ca, dincolo de aspectul fizic, sunt alte criterii care dau valoare unui barbat, cum ar fi inteligenta, studiile, pozitia sociala, caracterul, empatia, sinceritatea, fidelitatea si lista ar putea continua. Insa, pana a ajunge sa descoperim aceste calitati, sau, din contra, sa le constatam lipsa, ne lasam duse de val si atrase de ceea ce vedem. Ei bine, chiar daca intaia oara ne pierdem in privirea adanca sau ne lasam cucerite de un zambet strengar, noi, femeile, admiram cu totul si cu totul alte aspecte fizice la un barbat. Iata care sunt acestea, conform unui studiu realizat cu ajutorul a 100 de femei de varste diferite ce au raspuns voluntar la un set de intrebari de profil!>>> Iata cum sa seduci un barbat in doar 9 pasi!

Mainile ingrijite

Trebuie sa recunoastem ca primul contact fizic pe care il avem cu un barbat vine prin prisma mainilor. Din acest motiv, nu de putine ori, tindem sa-i analizam manichiura si forma palmei mai mult decat trebuie. Astfel, ca un barbat sa ne cucereasca din cateva gesturi, trebuie, fara indoiala, sa aiba unghiile curate si pielea fina si ingrijita. Aceste aspecte vorbesc foarte mult despre el si ofera detalii intime despre accentul pe care-l pune pe propria sa imagine si, implicit, si pe cea a partenerei pe care si-o doreste alaturi.

>>> Cum stii ca ai nevoie de sex? Iata ce semne transmite corpul!

Picioarele puternice

Se pare ca barbatii cu picioare lucrate in sala de forta sunt apreciati de doamne si domnisoare, ba chiar constituie etalonul barbatului perfect din fanteziile erotice. Acest lucru este usor explicabil pentru ca picioarele puternice simbolizeaza, in acceptiunea sexului frumos, capacitatea de a domina in intimitate. De asemenea, fesele conturate sunt un alt punct de atractie pentru femei si inclina destul de mult talerul balantei cand vine vorba de calitatile fizice ale unui barbat.

>>> Iata de ce fug barbatii de relatii stabile!

Umerii definiti

Majoritatea femeilor participante la studiu au aprobat ca admira la un barbat, mai inainte de toate, umerii bine definiti si pieptul vanjos. Se pare ca aceste calitati fizice sunt irezistibile in ochii reprezentantelor sexului slab din doua motive: exprima masculinitate si denota putere. Femeile, in mod nativ, simt nevoia de protectie si un astfel de fizic pare a le satisface intocmai aceasta necesitate.

>>> Locuri interzise pentru a face sex

Abdomen lucrat

Daca vorbim de senzualitatea unui barbat, aspect deosebit de important in manifestarea sex-appeal-ului, atunci vorbim de un abdomen plat si bine lucrat la sala. Nu credem sa existe femeie in lume care sa nu aprecieze aceasta calitate fizica, asa ca, domnilor, ar fi momentul sa munciti mai mult si sa ne impresionati cu patratele ca la carte.

>>> Invata sa fii o persoana cu sex-appeal

Buze pline

Credeati ca doar barbatii apreciaza femeile cu buze voluptoase? Ei bine, conform studiului, si femeile sunt atrase in aceasi proportie de buzele carnoase si ispititoare ale barbatilor. Partea mai putin placuta este ca, la acest capitol, barbatii fie au norocul de a fi inzestrati de Mama Natura, fie trebuie sa manipuleze regal arta de a saruta, caci acidul hialuronic le este absolut interzis… cel putin deocamdata.

Text: Madalina Manole