Cum au arătat celebrităţile la after party-ul Grammy

A 62a gală de decernare a premiilor Grammy s-a încheiat, iar după eveniment, vedetele au fost invitate să celebreze printr-un after-party, într-un club de streptease. La petrecere au participat artiste precum: Gwen Stefani, Dua Lipa, Cardi B, Jessie J şi altele.

Iată ce au purtat vedetele la after-party-ul Grammy din acest an:

  1. Camila Cabello a purtat o rochie mini, neagră, cu mărgele şi franjuri.
  2. Cardi B a îmbrăcat o rochie strâmtă, colorată, cu un decupaj îndrăzneţ în zona picioarelor.
  3. Jessie J a venit însoţită de actorul Channing Tatum. Artista a ales să poarte un costum la petrecere. 
  4. Billie Eilish ne-a obişnuit cu stilul ei excentric şi cu influenţe urban. Pentru after-party a ales un trening albastru, marca Gucci.
  5. La petrecere, Bebe Rexha a purtat aceeaşi ţinută sexy ca şi la gală, un costum negru pe sub care a îmbrăcat o bluză-plasă cu ştrasuri.

https://www.instagram.com/p/B7z2Ynrl-y_/

  1. Gwen Stefani a strălucit într-o rochie mini, tot marca Dolce&Gabbana, pentru after-party-ul de la Grammy. 
  2. Dua Lipa a avut o ţinută asemănătoare cu cea de la gală, doar că neagră. Aşa cum spune şi artista pe contul său de Instagram, a trecut pe “modul de noapte”.

https://www.instagram.com/p/B71tKxxByF_/

  1. Chrissy Teigen a înlocuit rochia lungă, portocalie, de la gala, cu una mini, neagră. Partenerul ei, însă a rămas îmbrăcat la fel. 
  2. Lizzo Beating, una dintre câştigătoarele serii, a îmbrăcat o rochie cu volane, cu imprimeu animal print, la care a asortat nişte cizme scurte, albastre.

Vezi aici ce au purtat vedetele la gala premiilor Grammy, 2020!.

Cea de-a 62a ediţie a premiilor Grammy a avut-o câştigătoare la mai multe categorii pe Billie Eilish. Alţi artişti premiaţi au fost: Lizzo, Tyler, Lil Nas X, Billy Ray Cyprus, Nipsey Hussle, premiat post-mortem, şi românul Cristian Măcelaru.

Uite lista completă a câştigătorilor din acest an!

Photo: Hollywood Life, PageSix Style şi Instagram

Text: Bettina Cristea