Cum combat vedetele astenia de primavara?

Trecerea de la anotimpul rece la cel cald provoaca numeroase schimbari in organismul nostru, traduse prin ceea ce se numeste astenie de primavara. Oboseala fizica si psihica nejustificata, insomniile, starile de apatie si melancolie sau starile de nervozitate si irascibilitate sunt cateva dintre cel mai des intalnite simptome ale asteniei de primavara. Pentru ca toata lumea o resimte, nici vedetele noastre nu au fost ocolite si astfel am aflat chiar de la starurile autohtone care sunt cele mai bune remedii impotriva asteniei de primavara.Sportul si odihna inlatura astenia de primavara

Giulia Nahmany, vedeta TV: „Eu inving astenia de primavara prin sport si prin faptul ca ma tin ocupata. Este o moleseala generala in aer si ma incearca si pe mine, dar nu o las sa castige pentru ca eu sunt mai puternica.

Adela Popescu, actrita: „Cred ca astazi m-am gandit prima oara la astenia de primavara si asta s-a intamplat pentru ca am avut niste nervi in trafic pe care nu-i am de obicei si explicatia mea a fost astenia de primavara.

Elena Gheorghe, artist: „Nu am simtit astenia de primavara pentru ca il am pe cel mic pe langa mine si el este super energic. Oricum, eu incerc sa ma odihnesc mai mult in perioada asta pentru ca o cere organismul.

Geanina Corondan, vedeta TV: „Astenia de primavara se combate cu urzici, cu spanac, cu gimnastica si cu buna dispozitie.

Vitamine si minerale contra asteniei de primavara

Giulia Nahmany, vedeta TV: „Am geanta plina de suplimente alimentare. Iau vitamina D3, calciu, magneziu, Omega-3, spirulina si lista poate sa continue. Le iau pe rand, atat dimineata, cat si la pranz si seara.

Simona Patruleasa, prezentator TV: „Iau vitamine si niste siropuri pentru imunitate si, bineinteles, vitaminele pe care le iau din mancare, din fructe mai ales.

Alexandru Papadopol, actor: „Nu am simtit inca astenia de primavara pentru ca am fost foarte ocupat, dar in perioada asta iau niste vitamine care sunt naturiste si care sunt foarte bune.

Oana Roman, vedeta TV: „Eu am luat multe vitamine cat am fost gravida pentru ca eram obligata de doctor, dar, in general, eu nu sunt o impatimita a medicamentelor. Acum fac cure periodice cu vitamina C si calciu.

Farmacistii Catena recomanda produsul Vitamax Q10. Daca iti doresti sa-ti intaresti organismul la inceput de primavara si sa-i oferi energia necesara, atunci cu siguranta vei fi incantata de capsulele moi Vitamax Q10! Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

Text: Madalina Manole