Află ce se mai poartă! Cum ne vopsim părul în 2021?

Părul necesită multă atenție. Vopsirea părului ne poate schimba în bine starea de spirit. Iar o culoare de păr potrivită tenului complimentează trăsăturile feței.

Este indicat să apelăm la specialiști și să alegem produse de calitate pentru obținerea unei astfel de culori. Şi, cel mai important, produse de îngrijire a părului, care păstrează nuanța pentru un timp îndelungat.

Ce nuanțe sunt în trend în 2021 și cum le putem întreține? Diana Baicu, consultant în industria de frumusețe profesională, a dezvăluit ce culori sunt la modă anul acesta.Ce blond se poartă în 2021

“Părul blond și cel silver (Ash/ Blue ash /Violet ash) reprezintă un trend care continună și în 2021, iar combinatia intre aceste nuante face deja furori. Este o nuanță sexy, puternică si extrem de versatilă, mereu în tendinte, vedetă pe podiumurile de moda pentru caracterul său atemporal. Părul argintiu cu tonuri violet începe să urce ușor, dar sigur, pe podium.

Accentele metalice și strălucitoare pun în evidență trăsăturile feței, dar mai ales ochii. În 2021, sunt în tendințe nuanțele de blond rece: cenușiu, violet – nuanțe ash cu bază verde pentru a combate subtonuri calde nedorite, inclusiv roșu și portocaliu. În 2021, neutralizăm tonurile calde pentru a crea nuanțe reci, în bază cenușie.

Ce culoare închisă se poartă în 2021

Părul brunet cu nuanțe roze sau arămii. Părul brunet / castaniu este una dintre cele mai întâlnite culori de păr, ce predomină în multe țări balcanice, așa cum este și România. Pentru a fi în trend, putem scoate din anonimat un păr brunet obișnuit adaugând nuanțe de roze sau roze gold, culori ce îndulcesc trăsăturile mai aspre.

Suvițe blonde pe părul creț

Acest trend a crescut foarte mult în ultimul timp. Dacă înainte persoanele cu părul creț, ondulat sau spiralat își purtau cel mai des părul întreptat, acum părul creț este din nou în vogă, mai ales cel cu bucle strânse și bine definite. Există metode specifice pentru a crea buclele perfecte și produse ce ajută în acest sens mai mult ca oricând.  Iar accentele de blond pe un păr creț bine întreținut sunt cu adevărat wow!

Părul în două nuanțe puternice

Denumit Two toned hair este un look făcut celebru mai ales de cântăreața Billie Eilish – părul vopsit în nuanțe de verde fluorescent cu accente de negru.

Nude colors – Beige-violet

Nuanțele de beige-violet se potrivesc tuturor tonurilor tenului nostru: îmbină perfect tonuri calde cu tonuri reci pentru o culoare personalizată și unică.

Vopsește în siguranță, acasă. Folosește singură produsele Color & Soin!