Cum poti sa castigi trofeul Best Fan la Media Music Awards 2017 si cine sunt primii artistii care vor evolua pe scena!

La editia de anul acesta a Media Music Awards, care va avea loc in seara de 3 octombrie, pe scena din centrul comercial ParkLake (intarea dinspre parcul Titan), la Bucuresti, vor urca nume ca Lora, Connect-R, Sore sau Irina Rimes, dar si alte nume celebre din industria muzicii precum Alina Eremia, Dorian Popa, Fly Project, Ioana Ignat, Liviu Teodorescu etc. Acestora li se vor alatura si alti artisti apreciati de marele public.

In cadrul galei Media Music Awards vor fi premiati artistii care au avut cele mai multe difuzari radio TV si vizualizari pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Astfel, premiile reflecta succesul real al artistilor romani si sunt acordate pe criterii echidistante si transparente.

Prezentatorii editiei din acest an vor fi Alina Eremia si Dorian Popa, deveniti cunoscuti in urma cu sase ani, prin proiectul La La Band. Acestia vor urca pe scena in fata a zeci de mii de fani, pentru a prezenta recitalurile celor mai in voga nume din industria muzicii, precum si pe cei care vor inmana trofeele Media Music Awards.Cum poti sa castigi trofeul Best Fan

Si la editia de anul acesta, cel mai infocat fan al unui artist autohton are sansa sa primeasca trofeul Best Fan chiar din mana idolului sau, in seara de 3 octombrie.

Pentru a intra in competitia pentru trofeul Best Fan, fanii artistilor Andra, Adda, Alina Eremia, Ami, Cabron, Connect-R, Deepcentral, Dorian Popa, Edward Sanda, Feli, FreeStay, Grasu XXL, Guess Who, Ioana Ignat, Irina Rimes, Jo, Lidia Buble, Liviu Teodorescu, Lora, Matteo, Randi, Sore si Whats Up se pot inscrie in aplicatia https://apps.facebook.com/concurs-mma/ de pe pagina de Facebook a Media Music Awards. Castigatorul va avea parte de un tratament VIP in ziua marii gale de premii, urmand sa se intalneasca cu idolul sau si sa primeasca pe scena trofeul Best Fan chiar de la acesta.

FOTO: Andra, alaturi de castigatorul trofeului Best Fan de anul trecut. 

De exemplu, la editiile precedente au castigat fanii unor  artisti precum Grasu XXL (2014), Andreea Balan (2015) si Andra (2016).

Eveniment muzical cu miza mondena

Nu in ultimul rand, evenimentul muzical de amploare va fi si unul monden. Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artisti care au dominat topurile in ultimul an, precum si multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul avand astfel ocazia sa ii vada pe viu pe cei pe care ii urmaresc doar la televizor sau pe retelele de socializare.

Media Music Awards a devenit, in 2012, gala muzicala la care participa unele dintre cele mai mari nume din industria muzicii. La editiile precedente au participat vedete si artisti precum Andreea Marin, Catalin Botezatu, Andra, Smiley, Delia, Holograf, Voltaj, Carla’s Dreams, Carmen Negoita, DJ Wanda, Tania Budi, Connect-R, Alina Eremia, Lora, Feli, Faydee, Dorian Popa, Lidia Buble, Amira, Akcent, What’s Up, Vescan, Jo, Randi, Amna, Robert Toma, Giulia Nahmany, Mihail, Corina, Deep Central, Anda Adam, Dj Sava, Maxim, Guess Who, Sore, Puya, Voltaj , Elena Gheorghe, Alex Velea, Antonia, Andreea Balan, Ami, Nicole Cherry, Melina, Grasu XXL, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir si multi altii.

Text: Oana Baltoc