Cum sa castigi un concurs de 200.000 de euro?

Cover ebookPrima carte din Romania despre un show de televiziune si despre impactul pe care acesta il are asupra vietilor concurentilor a fost lansata de Antena 1 la inceputul saptamanii.“Culisele X Factor – Cum sa castigi un concurs de 200.000 de euro” este titlul ebook-ului semnat de cunoscutul jurnalist si blogger Cristina Bazavan.

Cristina a dorit sa se ocupe de acest proiect pentru ca “in Romania nu exista cultura intelegerii unor asemenea show-uri de televiziune, dincolo de concursul propriu-zis. Cum nu exista nici educatia participarii la asemenea competitii”.

“Culisele X Factor – Cum sa castigi un concurs de 200.000 de euro” este un adevarat manual in care cititorii vor putea gasi recomandari despre cum sa se prezinte la un talent show, dar si ce strategii de personal branding sa abordeze.

Cristina Bazavan a explicat ca “volumul este un demers jurnalistic care incearca sa surprind? situatiile extreme in care au fost pusi concurentii si ce efecte au avut asupra lor, la nivel emotional, dar si comportamental. Cartea este o oglinda a multor situatii pe care le traim cand suntem fata in fata cu emotia, cu presiunea, cu o concurenta, cu prietenii”. Pentru ca nu e chiar simplu sa castigi un astfel de concurs, nu-i asa?

Text: Bianca Badescu