Cum să integrezi rucsacul în ținute feminine

Rucsacul nu iese nici în acest sezon din tendinţe. Dacă până acum ai apreciat acest accesoriu pentru versatilitatea lui, iată că și toamna este un obiect statement. Este timpul de back to school, iar ţinutele de acest gen pare că sunt ideale de combinat cu un rucsac.

Viața și obiceiurile cotidiene își pun amprenta asupra ținutei pe care o alegem într-o zi și implicit asupra accesoriilor pe care le purtăm. Alegerea unui rucsac pentru ținuta de oraș, de zi cu zi, fie că mergem la job sau la plimbare, a devenit majoritară pentru foarte multe fete și femei.

Se știe deja că o femeie obișnuiește să aibă în garderobă mai multe perechi de încălțări sau mai multe genți decât are nevoie. Problema apare atunci când trebuie să alegi din mulțimea de modele existente, extrem de diferite. Același lucru l-am putea spune și în privința rucsacului, dar diferența o face faptul că acest accesoriu este extrem de versatil, de ușor de purtat, astfel încât a ajuns să se potrivească cu orice.Rucsac tip ghiozdan, alegerea perfectă pentru ținuta office

Dintre toate materialele existente, rucsacul din piele sau piele ecologică este cel mai elegant, iar dacă modelul lui imită ghiozdanele de școală atunci alegerea este cu adevărat potrivită oricărei ținutei office, indiferent cât de formală este.

Rucsac metalizat, pata de culoarea dintr-o ținută monotonă

Stropul de strălucire dintr-o ținută casual de toamnă o poți da cu un rucsac în tonuri metalizate. În special toamna, rucsacul poate fi acel accesoriu care fie îți scoate ținuta complet din anonimat, fie îi dă culoare și veselie cât să alunge nuanțele mohorâte.

Rucsac cu broderii pentru ținute boho

Cel mai probabil ai văzut rucsacurile cu broderii sau imprimeuri etnice în ținutele boho chic extrem de apreciate în prezent. Este un stil vestimentar nonconformist, tineresc, ispirat din culorile calde ale naturii, care îndeamnă la relaxare și lejeritate.

Matchy-match cu încălțămintea?

Toamna aceasta a adus din nou în vogă asortarea cromatică dintre încălțăminte și accesoriu tip geantă sau rucsac. Outfiturile de zi cu zi, în ținutele elegante de seară sau chiar pentru look-urile de vacanță poți asorta din nou geanta sau rucsacul cu încălțămintea, fără să fii „amendată” de poliția modei.

Text: Iulia Mirică