Cum să te menții în formă precum ducesele Meghan și Kate

Dacă fitnessul este o prioritate pentru tine în 2021, încearcă și tu unul dintre programele duceselor Meghan și Kate. Pentru ducesa de Cambridge și ducesa de Sussex, un regim solid de exerciții nu a fost doar o piatră de temelie a vieții lor de când s-au căsătorit cu membrii ai familiei regale, ci un stil de viață. Și vestea bună? Rutinele lor sunt relativ ușor de urmat.

Exercițiile fizice și de fitness sunt importante atât pentru Kate, cât și pentru Meghan. Într-un interviu exclusiv pentru BAZAAR.com, Roberta Fiorito, co-gazdă a podcast-ului Royally Obsessed. spune că, competiția o motivează pe Kate, în timp ce Meghan este mai interesată de wellness și de legătura dintre corp și minte.Kate Middleton: „totul este despre competiție!”

În mod natural atletică, Kate a crescut practicând sporturi în copilărie și se angajează adesea în activități fizice la evenimentele regale (concurând împotriva soțului ei, prințul William).

„Știm că ducesa este atât de competitivă și îi place să petreacă timp în aer liber”, spune Fiorito.

Fiorito spune că una dintre activitățile preferate ale lui Kate – în special în timpul carantinei – este de a merge la alergat pe terenul din Anmer Hall, casa de la țară din Norfolk, Anglia.

Kate profită și de piscina și terenurile de tenis de la Anmer Hall în timp ce se află în reședință, potrivit The Daily Mail.

Ținând cont de tendința de a te bucura de antrenamente axate pe sport, ducesa este, de asemenea, un fan al schiului, ciclismului și canotajului, după cum se dovedește când a participat la regata inaugurală a Cupei Regelui cu William în august 2019.

Fiorito spune că fitness-ul nu se referă la aspectul fizic pentru Kate, ci la promovarea unui stil de viață sănătos pentru copii Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani și Prințul Louis, 2 ani.. „Copiii își iau obiceiurile din exemplu, iar Kate îi învață cum arată și se simte un stil de viață sănătos.”

Cum să te antrenezi precum Kate Middleton

Să te antrenezi precum Kate poate fi la fel de ușor ca mersul la plimbare sau să alergi în aer liber, oriunde te-ar putea găsi o nouă eventuală carantină. Dacă nu vrei să te antrenezi singură, ia-ți un partener și jucați un meci de tenis de câmp. Și dacă este prea frig pentru a ieși în aer liber, încearcă un antrenament de pe youtube.

Meghan Markle: „este vorba despre wellness!”

Pentru ducesa de Sussex, sportul este mai puțin despre concurență și mai mult despre concentrare și găsirea echilibrului. Ca atare, multe dintre antrenamentele lui Meghan sunt activități de o persoană – perfecte pentru pandemia prin care trecem.

„Meghan este obsedată de yoga și este cu adevărat interesată de meditație și bunăstare”, spune Fiorito. „În timp ce Kate este mai riguroasă în antrenamente, Meghan se angajează în practici mai calmante și meditative.”

Pilates este, de asemenea, un favorit al lui Meghan – ea l-a numit „mâinile sus cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru corpul tău” – în timp ce își duce câinii la plimbare.

 „Alergarea a fost întotdeauna forma mea de meditație și mișcare, pe care o savurez pentru că îmi permite să scap din propriul meu cap.” Ea o consideră meditativă și restaurativă și a scris despre asta pe The Tig [fostul ei blog de lifestyle ]. ”

Dar, mai presus de orice, forma preferată de exercițiu a lui Meghan este yoga. Mama ei, Doria, era instructor de yoga, iar Meghan practică de la șapte ani.

Optează pentru mici serii de 15 minute pe tot parcursul zilei

În timp ce Meghan, prințului Harry și fiul Archie sunt închiși în casa lor din Montecito, California, Fiorito spune că are la dispoziție numeroase facilități pentru a se menține în formă. Acestea includ o piscină pentru a înot, o sală de sport interioară, o saună umedă și uscată în casă și un loc de joacă, afară pentru Archie.

Și, deși ea – ca mulți dintre noi – s-ar putea să nu fie întotdeauna motivată la antrenament, nu regretă niciodată asta după ce a terminat. „Sănătatea mea, starea mea sufletească, sentimentul pe care îl ai după un antrenament – toate aceste lucruri mă determină să mă apuc de antrenament.”, a spus ducesa. „Uneori, ideea de a lucra sună absolut îngrozitoare, dar îmi amintesc mereu cât de bine se va simți după aceea. Euforic, aproape. ”

Cum să te antrenezi precum Meghan Markle

Pentru un antrenament inspirat de Meghan, Fiorito recomandă apelarea la un serviciu de streaming online, cum ar fi Obé, care include un antrenament complet – inclusiv yoga și Pilates – într-o sesiune de 28 de minute.

Text: Iulia Mirică

Surso foto: www.harpersbazaar.com/