Cum se adaptează învățarea și copilăria în pandemie?

28 octombrie 2020. Online, și totuși, împreună pentru cea de-a șaptea ediție a Conferinței de Educație Timpurie – ”Cum se adaptează învățarea și copilăria în pandemie?”- organizată de Fundația Acorns, prin divizia de training First7 – Parents & Educators Coaching.

După mai bine de 7 luni de pandemie, 2020 ne aduce față în față pe ZOOM. ONLINE. Separați, dar mai PUTERNICI și mai LEGAȚI ca oricând. ÎMPREUNĂ pentru copii și pentru bunăstarea lor viitoare.Profesioniști care lucrează cu copii de la 0 la 10 ani

În 2020, mai mult decât oricând, evenimentul își propune să ofere soluții, idei și variante pentru ca învățarea copiilor să continue chiar și în timp de pandemie. Conferința de Educație Timpurie are ca obiectiv principal facilitarea accesului la informație de specialitate profesioniștilor care lucrează cu copii de la 0 la 10 ani: educatori, învățători, psihologi, pedagogi, asistenți medicali, supraveghetori și îngrijitori din creșe și grădinițe.

”Trăim vremuri în care sprijinul comunității în susținerea ramurilor importante ale copilariei este unul vital! Educația este un astfel de domeniu, deaorece este cea care va produce viitorul acestei țări. Pandemia ne-a învățat că putem fi împreună sau putem fi divizați, că putem vedea lipsurile. Ce este mai important este ce facem pentru a remedia problema.

Conferința de Educație Timpurie este o astfel de inițiativă, de a muta munții din loc, de a oferi celor din învățământ instrumente utile de lucru în aceste vremuri, de a-i susține cu răspunsuri legate de modul în care ar trebui să arate educația în pandemie, care sunt consecințele pe termen lung. Conferința este un proiect în comunitate, un semn de solidaritate, o mână de ajutor atât de necesară. Cred că, dacă ne preocupă cum va arăta viitorul nostru peste 10-15 ani, este în responsabilitatea fiecăruia dintre noi să ne implicăm acum în educație! ”, Valentina Secară, fondatoarea Conferinței de Educație Timpurie.

Gratuit pe Zoom

Tema pe care o abordează cea de-a șaptea ediție a Conferinței de Educație timpurie este: ”Cum se adaptează învățarea și copilăria în pandemie?”. Subiectele discutate vor aborda idei precum: stimularea stării de bine a copiilor în vremuri de pandemie, idei și sugestii de activități pentru educatori necesare în procesul de predare a matematicii, comunicării și abilităților fizice sau ezvoltarea abilitățile educatorilor de a gândi tipare de activitate inovatoare.

Manifestarea se adresează educatorilor, învățătorilor, psihologilor, pedagogilor, îngrijitorilor și asistenților medicali din creșe, grădinițe și școli, precum și coordonatorilor responsabili cu întocmirea planificărilor pentru activitățile educaționale ale copiilor cu vârste între 0 și 10 ani. Accesul este GRATUIT pentru personalul de învățământ preșcolar și primar din sistemul public și privat.

Evenimentul îi va aduce față în față pe participanți pe ZOOM, 28 octombrie, de la ora 9.00. Evenimentul online va beneficia de TRADUCERE SIMULTANĂ pe ZOOM!!!

 Înscrieri AICI – https://bit.ly/3lSzh70 

Cea de-a 7 a ediție a Conferinței de Educație Timpurie este organizat de Fundația Acorns, prin divizia de training First7 – Parents & Educators Coaching,

Sustinut de: Itsy Bitsy FM – Bucurie în familie

Partenerimedia: Tonica, www.9vremparinti.ro, Senso TV.

Eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor: Catena, Tonica, BNI Romania, Zenos.