Cum se protejează Naomi Campbell de coronavirus

Cunoscutul model britanic Naomi Campbell este un influencer pentru toți fanii ei când vine vorba despre protecția împotriva epidemiei cu COVID-19.

Ea prezintă comunității din Social Media și de pe YouTube, rutina ei din această perioadă, astfel încât persoanele care o urmăresc să-i urmeze exemplul.

View this post on Instagram

Safety first.

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Nu mă interesează ce spun oamenii. Este sănătatea mea în joc şi voi lua toate măsurile pe care le consider necesare”, a spus modelul. „Oriunde te-ai afla, cu atât mai mult într-un avion, oamenii tuşesc şi strănută. Având în vedere cât de mult călătoresc, m-aş expune la riscuri însemnate dacă nu aş avea grijă să îmi respect rutina”, spune modelul.


Deschide videoclipul

Naomi Elaine Campbell, în vârstă de 49 de ani, este un supermodel, actriță, cântăreață și autoare britanică. Prima apariție publică a fost la vârsta de șapte ani, apărând în videoclipul Is This Love? al lui Bob Marley.

Împreună cu Christy Turlington și Linda Evangelista a format un trio de supermodele, cunoscute ca „Trinity”, iar apoi prin extindere, împreună cu Cindy Crawford, Claudia Schiffer și Kate Moss, au fost numite colectiv „Big Six”.

În august 1988 a apărut pe coperta revistei Vogue, fiind primul model de culoare care a apărut pe coperta acestei reviste.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram

martie 11th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate