Datorita Oncompass, bolnavii de cancer din Romania pot fi acum diagnosticati si tratati eficient

Datorita Oncompass, bolnavii de cancer din Romania pot fi acum diagnosticati si tratati eficientStim ca din cauza resurselor insuficiente (fie ca vorbim despre bani, aparatura sau personal medical), multi dintre bolnavii de cancer din Romania sunt diagnosticati incorect si tratati ineficient, acest lucru reducandu-le considerabil sansele la viata. Din fericire insa, din acest an este disponibil si la noi in tara cel mai avansat sistem informational la nivel mondial, care ajuta bolnavii sa fie diagnosticati corect si sa li se gaseasca cel mai eficient tratament.

     Oncompass, un sistem dezvoltat de KPS, ofera un diagnostic complex prin efectuarea unor teste moleculare care analizeaza simultan un numar mare de gene. Apoi, ofera informatii referitoare la cele mai noi si mai eficiente posibilitati de tratament pentru tumora respectiva. Pe langa medicamentele aflate deja pe piata de la noi sau din afara, sistemul poate indruma pacientul si catre terapii aflate in studii clinice, daca pentru tipul de cancer respectiv nu exista inca un tratament disponibil pe piata. Pe baza acestui test, medicul oncolog poate ghida tratamentul fiecarui pacient in parte, alegand cea mai potrivita terapie. Astfel, pacientul este tratat eficient, cu terapii personalizate, adaptate problemei sale. Mai multe informatii despre acest sistem puteti gasi pe www.oncompass.ro.

 

Text: Bianca Badescu

aprilie 3rd, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate