De ce sa vii la KIDEX? 398 de premii in valoare totala de peste 8 000 de euro!

43r4iy0yNiciodata sarbatorile de iarna nu au fost mai bogate in tombole, concursuri, premii si cadouri la KIDEX!De ce sa vii iarna aceasta la KIDEX? Simplu: cel mai vesel targ pentru copii te asteapta cu 398 de premii in valoare totala de peste 8 000 de euro.

Tombola bebelusului pune la bataie 248 de cadouri adorabile si… pretioase pentru cei mici, oferite de sponsorii nostri generosi: DHS Baby, Chicco, AAD Total, Loris Baby, Inglesina, Magazinele Z, Vanilla Colours, Art Confex, Mustela si Fotobebelusi.ro

Tombola AVON. AVON – compania care intelege si satisface cel mai bine nevoile femeilor de pretutindeni in ceea ce priveste produsele, serviciile si sentimentul implinirii personale – sarbatoreste mamicile si frumusetea doar la KIDEX! La tombola AVON, ecuatia frumusetii este simpla: 1 cadou, la fiecare ora, timp de 4 zile. In total, 30 de cadouri AVON! Vino la KIDEX si inscrie-te la Tombola AVON completand biletele speciale. Ai sansa sa fii unul dintre cei 30 de castigatori!

 

La Tombola Frumusetii doamnele au prioritate la rasfat. Doar la KIDEX puteti castiga unul din cele 4 pachete Diamond Lady Studio & SPA, in valoare de 300 de euro fiecare, care contine: coafat; manichiura; pedichiura; o sedinta de masaj (de relaxare, limfatic, anticelulitic sau special pentru gravide); o sedinta liftmassage cu Cellu FACE, un aparat de ultima generatie; o sedinta de Cellu M6 pentru tonifierea corpului si remodelare corporala.

 

Maratonul carucioarelor, competitia ticluita special pentru taticii dornici de distractie, va aduce celor 2 finalisti, 2 carucioare ultra-moderne oferite de DHS Baby.

Distractia si premiile nu se opresc aici. Pentru gama completa a premiilor intra pe www.kidex.ro!