De Valentine’s Day, lasa-te indragostit de Sun Plaza!

De Valentines Day lasa-te indragostit de Sun PlazaCu ocazia Zilei Indragostitilor, in perioada 8-14 februarie 2013, Sun Plaza Shopping Center sarbatoreste iubirea si devine o adevarata destinatie romantica, atat pentru perechile de indragostiti, cat si pentru cei singuri, care au acum sansa de a-si intalni sufletul pereche.

Daca iti faceai griji ca anul acesta iti vei petrece Valentine’s Day de unul singur, Sun Plaza iti sare in ajutor si intra in rolul lui Cupidon.

Intre 8 si 14 februarie, trimite un SMS la numarul de telefon 1802 si pregateste-te pentru cea mai romantica intalnire pe nevazute la care ai participat vreodata! Avem grija ca totul sa decurga ca la carte, cadoul pentru perechea ta si consumatia amandurora fiind asigurata de Sun Plaza. Tot ce ai tu de facut este sa te prezinti pe data de 14 februarie la restaurantul Osteria di David, etajul 1 si sa te bucuri de o experienta inedita alaturi de perechea pe care am gasit-o pentru tine.

Sun Plaza a pregatit numeroase surprize si pentru norocosii care deja si-au intalnit jumatatea. Centrul comercial isi continua traditia de Sfantul Valentin si ii asteapta pe tinerii indragostiti la Capela iubirii, unde acestia isi pot uni destinul cu persoana iubita pentru o zi. Casatoriile de proba vor fi oficiate de Primarul sectorului 4, domnul Cristian Popescu-Piedone, asistat de regele rock’n’roll-ului, Elvis Presley, iar la sfarsitul ceremoniei, pentru a marca momentul, cuplurile vor primi un certificat de indragostiti.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.sunplaza.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/sun.plaza.shopping.center.

 

Text: Andreea Popescu