Defilarea Victoria’s Secret din China: 55 de „îngeri” au stralucit pe podium

Faimosii ingeri de la Victoria’s Secret si-au etalat siluetele perfecte in cadrul unui show incendiar, ce a avut loc pentru prima oara în China, la Shanghai. Nu mai putin de 55 de ingeri senzuali si-au deschis „aripile‟ in uriasa arena de la Shanghai. Fermecatoarele manechine au atras toate privirile intr-o succesiune de teme, de la gotic si metalic la diafan sau feerie de culori.

Victoria’s Secret Fashion Show 2017 le-a avut pe toate. Harry Styles, Miguel, Leslie Odom Jr. si Jane Zhang au intretinut atmosfera in timp ce 55 de modele au defilat pe catwalk. Show-ul a început cu prezentarea colectiei capsula realizata in colaborare cu casa Balmain, care va fi lansata pe piata incepand cu 6 decembrie.

Toti ingerii Victoria’s Secret au defilat pe catwalk, printre care Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Lily Aldridge, Martha Hunt, Stella Maxwell, Sara Sampaio, Taylor Hill, Elsa Hosk, Romee Strijd, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Jasmine Tookes etc.„Veteranele‟, in centrul atentiei

Publicul le-a recunoscut usor pe veteranele show-ului. La 36 de ani, brazilianca Alessandra Ambrosio a imbracat lenjeria seducatoare si si-a pus aripile pentru a 17-a oara. Va fi si ultima, intrucat modelul isi doreste sa se dedice o perioada doar celor doi copii ai ei. Un alt inger cu experienta – in varsta tot de 36 de ani – este Adriana Lima.

Brazilianca urca pe podiumul Victoria’s Secret din 1999 si nu planuieste sa renunte la aripi prea curand. Bella Hadid s-a impus in randul novicelor, intr-un set de lenjerie care facea trimitere la Grecia Antica. Bella a venit singura la Shanghai, intrucat sora ei, Gigi Hadid, si-a anulat participarea pe ultima suta de metri.

Supermodelul nu ar fi primit viza din partea autoritatile din China. Cel mai asteptat moment a fost, desigur, prezentarea „sutienului fantezie”. Modelul brazilian Lais Ribeiro a purtat piesa imbracata in sase mii de nestemate – diamante, safire, topaze – in valoare de doua milioane de dolari. Spectacolul va fi difuzat la televizor pe 28 noiembrie. Pana atunci insa, putem sa ne delectam cu fotografii de la eveniment.

Text: Iulia Mirica

Foto: Google Images