Delia indulceste Romania cu primul ei turneu national: „Acadelia”

„Acadelia”, cel mai nou show al Deliei, va putea fi experimentat in primavara acestui an in cadrul primului turneu național din cariera artistei, care va avea loc in 10 orase din țara. Dupa succesul pe care l-a avut in Bucuresti si in Londra cu acest spectacol, Delia se pregateste sa indulceasca si locuitorii altor orase ale Romaniei. Cele trei zile ale show-ului „Acadelia” au fost sold out si nu mai puțin de 12.000 de oameni au fost prezenți la Sala Palatului pentru a vedea un spectacol complex.Unde si cand?

Seria de concerte va debuta la Timisoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude), si va continua cu orasele Craiova (1 martie, Sala Polivalenta), Galați (8 martie, Sala Sporturilor), Buzau (9 martie, Sala Sporturilor), Bacau (15 martie, Teatrul de vara) si Piatra Neamț (16 martie, Sala Polivalenta). Biletele pentru toate show-urile vor fi disponibile exclusiv pe http://bilete.deliaofficial.ro/.

Show-uri de proportii

100 de oameni din echipa Deliei, responsabili atat de partea tehnica a concertului, cat si de cea artistica se vor asigura ca fanii artistei traiesc un show de referința, facut la standarde internaționale. Toate momentele importante de la Sala Palatului se regasesc si in desfasuratorul turneului național, iar dansatorii, costumele, machiajele spectaculoase, proiecțiile video, aparatele laser, show-ul de lumini, efectele speciale de scena si momentele de iluzionism sunt detaliile-cheie pe care mizeaza Delia pentru a le arata inca o data fanilor ei ca si la noi in țara pot fi organizate spectacole la un nivel atat de inalt. Practic, show-ul de la Sala Palatului va fi transpus in fiecare locație in care va concerta artista, iar fanii ei vor avea astfel sansa unica de a fi parte dintr-un spectacol atat de grandios.