Despre noi

Despre noiAs vrea sa-ti spun despre mine. Am fost acolo atunci cand ai avut nevoie de mine. Ti-am ascultat pasurile, ti-am sters lacrimile, ti-am oblojit ranile si ti-am impartasit zambetele. Am fost acolo cand povestea era trista, am fost acolo cand basmul se scria in timp real.

Ti-am ascultat parerile si te-am incurajat. Te-am certat atunci cand mi s-a parut ca asta meriti. Te-am sfatuit cum am stiut eu mai bine atunci cand mi-ai cerut-o, te-am insotit pe drumuri grele atunci cand n-ai avut puterea sa mi-o ceri. Am cantat alaturi de tine o muzica pe care nu o stiam, am dansat alaturi de tine, chiar daca tu nu stii sa dansezi.

 

Nu ti-am spus lucruri care stiam ca te vor rani iremediabil. Am ras amandoua cu lacrimi la glumele pe care nu stii sa le spui. Iti stiu iubirile si tradarile, simpatiile si antipatiile, obsesiile si lipsurile. Tin minte tot ce imi spui pentru ca te ascult. Pentru ca imi pasa. Si n-am apucat sa-ti spun despre mine. Despre durerile si disperarile mele. N-am apucat sa-ti spun de drumurile pe care le-am facut singura. Nu mi-ai vazut lacrimile doar pentru ca ele nu curgeau pe obraji. Rasul meu ti-a fost intotdeauna suficient. N-ai cautat niciodata dincolo de el. N-ai cautat niciodata dincolo de ochii mei albastri. N-ai avut niciodata rabdare sa ma vezi.

 

Sunt tot timpul acolo, pentru tine si pentru altii ca tine. Sunt acolo pentru ca vreau si pentru ca-mi place. Sunt tot timpul aici, pentru mine. Eu cu mine. Ma consideri suficient de puternica. Asa si sunt, dar …

Vrei sa-ti mai spun despre mine?

 

Text: Alina Niculescu