Dieta minune, descoperita si sarbatorita de Anca Bejan

Jurnalista Anca Bejan a descoperit, in urma unor experiente personale, dieta minune cu care a reusit sa slabeasca 60 de kilograme, fara niciun efort, intr-un mod natural si sanatos. Si pentru ca si-a dorit sa beneficieze si alte persoane de programul sau de slabire, a ales sa-si impartaseasca secretul intr-o carte online intitulata simplu dar sugestiv: „Dieta-minune”.Slabeste cu…Anca Bejan

Cartea a reusit performanta ca, in doar jumatate de an, sa ajunga virala pe internet si sa devina un adevarat stil de viata in randul romanilor. Principiile sustinute de Anca Bejan s-au dovedit eficiente atat aplicate in domeniul frumusetii cat si in al sanatatii, astfel putandu-se rezolva si problemele medicale. Autoarea a decis sa povesteasca drumul parcurs de la 120 la 60 de kg in cadrul unei conferinte ce va avea loc sambata, 28 ianuarie, de la ora 11:00, la restaurantul Elisabeta din Bucuresti. Invitatul special al evenimentului va fi Oana Dumitrache, medic specialist in diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.

Se intampla o revolutie in nutritie, dieta minune chiar exista. Pe 13 iulie 2016, am inceput publicarea, fila cu fila, a cartii „Dieta-Minune”, povestea mea de viata despre cum m-am ingrasat 60 de kilograme in patru ani si cum am reusit sa slabasc fara nici un efort in doar doi ani. Simplu, natural, sanatos si fara nici un „ajutor”.“, a declarat Anca Bejan.

Taxa participare: 65 lei

Text: Madalina Manole