Trucul vedetelor pentru un ten întins şi fără riduri

Deşi ai crede că doar operaţiile estetice, cremele antirid şi fondul de ten le fac pe vedete să arate vizibil întinerite, există totuşi un truc simplu pe care acestea îl fac zilnic. În fiecare dimineaţă îşi fac un masaj facial.

Margot Robbie, Naomi Watts, Kate Bosworth, Jessica Biel şi Gwyneth Paltrow, pe lângă faptul că împart acelaşi make-up artist, sunt câteva dintre celebrităţile care apelează la trucul pentru a avea un look cât mai natural pe covorul roşu.  

https://www.instagram.com/p/CAK77oKJK8U/

Pati Dubroff, celebru make-up artist al vedetelor de la Hollywood le-a învăţat pe clientele sale să folosească anumite dispozitive pentru a avea aspectul de piele întinsă a feţei. Acest lucru se face înainte de aplicarea machiajului, a fondului de ten.

„Machiajul pe care îl iubesc este atunci când pielea se simte cu adevărat vie și proaspătă. Folosirea fondului de ten pe pielea rece, nepregătită înainte, va face ca această să pară lăsată și va avea nevoie de mai multă acoperire”, a povestit make-up artistul într-un interviu.

https://www.instagram.com/p/B_pwk8hJtZk/Cum arată dispozitivul pentru reducere ridurilor

Aşadar, cum spuneam, Pati ne învaţă să folosim un dispozitiv pentru masarea muşchilor faciali.

Cu ajutorul lui vom aplatiza ridurile de expresie de pe frunte, între sprâncene, din dreptul buzelor, talpa gâştii, vom ridica pielea de pe pomeţi, de sub bărbie, şi vom reduce cearcănele şi pungile de sub ochi.

Pentru rezultate rapide şi de durată, înainte de a folosi dispozitivul, se aplică o cremă hidratantă, antirid, de tipul acesteia, iar pentru conturul ochilor, specialiştii recomandă o cremă iluminatoare pentru reducerea pungilor de sub ochi ca cea de la Rilastil, Progression HD.

Cumpără produsele de AICI!

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar, Freepik