Dj Sava si Raluka, de nedespartit

Cuplul magic Dj Sava si Raluka s-a reunit din nou pe scena! Aceeasi scena care i-a propulsat in fruntea clasamentelor muzicale ani la rand. Colaborarea lor s-a materializat in numeroase hituri. Pornind de la „September” sau „ I Like The Trumpet” si pana la megahiturile „Aroma” sau „Aer”, cuplul Dj Sava si Raluka a avut un impact rasunator la public si de acest lucru va veti convinge singuri, in materialul de mai jos.

Dupa o vara plina de concerte, i-am surprins pe cei doi artisti la malul marii, “resedinta lor” pe timp de vara, unde sustineau un concert, vineri seara, pe scena clubului Princess Summer Club din Mamaia.

Tonica Tv: Impreuna formati celebrul duo de succes al muzicii dance din Romania. Care este secretul colaborarii voastre?

Raluka: Cred ca pozitivitatea in primul rand si faptul ca ne intelegem foarte bine. Probabil din acest motiv rezultatele sunt asa de bune.

Tonica Tv: Cum este revenirea alaturi de Raluka?

Dj Sava: Ca si atunci, foarte bine, sper doar sa putem sa colaboram foarte bine in continuare si sa ne continuam misiunea de a lansa noi hituri.

Tonica Tv: Ne era dor de o colaborare cu Connect-R. Ce ne puteti spune despre noua piesa? Care este mesajul piesei “Aer”?

Raluka: Este vorba despre dragoste si despre persoana iubita, la care tot timpul te intorci, orice ar fi… Pana la urma, doi oameni care sunt predestinati raman impreuna. Asa e in dragoste! Este o piesa scrisa de Connect-R in colaborare cu Dj Sava.

Tonica Tv: Avand in vedere ca scoateti hit dupa hit, impartasiti-ne si noua “reteta”. Ce elemente trebuie sa intruneasca o melodie de succes?

Raluka: Sa fie o melodie buna, care sa ne placa in primul rand noua.

Dj Sava: Nu cred ca exista o reteta. Ceea ce cred este ca, daca te implici suficient si esti pozitiv, ai toate sansele sa ai o piesa foarte bine primita de public.

Tonica Tv: Cum v-ati descrie unul pe celalalt intr-un singur cuvant?

Dj Sava: Raluca este incapatanata!

Raluka: Nu il pot descrie pe Sava intr-un singur cuvant… Este impulsiv, este un om destept, are o cultura generala foarte bogata. Am putea sa-l numim Google, pentru ca stie absolut tot!

Referitor la planurile de viitor, cei doi artisti au marturisit ca au deja pregatite cateva piese, iar proiectele lor suna promitator. “Stati cu ochii pe noi sa auziti piesa urmatoare si, sa-i spunem, hitul urmator”. Desi cea mai noua piesa a lor este despre dragoste si dor, Raluka ne-a asigurat ca este “foarte bine”!

Text: Alexandra Lupu