Dwôme by Ileana LazariucFrumoasa Ileana Lazariuc a fost, in ultimul timp, absenta din lumina reflectoarelor, insa zilele trecute am participat la evenimentul de lansare al showroomului Dwôme, situat pe strada Paris din Capitala. Si cum ora exacta in moda o da Parisul, vrem sa va povestim mai multe despre businessul Ilenei Lazariuc, un pre-owned cu haine de brand ce functioneaza in regim de consignatie.Tonica TV: Cum s-a nascut ideea acestui business si cat a durat pana ai pus tot proiectul pe picioare?

Ileana Lazariuc, owner Dwôme: Ideea a pornit mai mult dintr-o joaca, discutand cu niste prietene care faceau asta deja. Am mers si am vizitat magazinele de profil din strainatate, am vazut despre ce este vorba si mi s-a parut o idee incredibila. Este vorba despre un pre-owned in regim de consignatie: selectam produsele de top, nu trebuie sa aiba defecte, autentificam absolut toate gentile, produsele trebuie sa fie impecabile pentru ca altfel nu le acceptam.

Tonica TV: Cum a fost primita ideea de catre doamnele din Romania?

Mult mai bine decat m-am asteptat. In afara este o explozie, sunt foarte multe site-uri de acest gen pentru ca lumea a invatat ca este bine sa faca smart shopping, este bine sa-ti recuperezi ceva din dulapul de acasa.

Tonica TV: Ce stil vestimentar adopta femeia Ileana Lazariuc?

Sport. Imi place sa ma simt comod in hainele pe care le port.

Tonica TV: Ai vreun brand preferat?

Sunt pasionata de genti si de pantofi. Imi plac foarte mult gentile Chanel.

Vedete prezente la eveniment

Anastasia Lazariuc: Ma bucur mult pentru Ileana, este firesc sa ma bucur ca parinte. Aveam putine emotii pentru ca stiu ca nu-i un lucru simplu, dar se vede ca a pus suflet, ca-i place ceea ce face si important este sa placa si celor care vor veni aici.

Lili Sandu: Mi se pare o idee extraordinar de buna, mai ales ca revolutioneaza cam tot ceea ce este pe piata romaneasca in acest moment, „wardrobe worship” este un tag foarte bun pentru acest magazin, Dwôme. Se incearca a schimba o mentalitate. Apreciez foarte mult ideea de a renunta si de a face un detox al garderobei. Este foarte ok sa venim intr-un astfel de magazin si sa le revindem.

Text: Ruxandra Dumitrescu