Editia cu numarul 5 a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor

Editia cu numarul 5 a Maratonului DHL Stafeta CarpatilorPe data de 21 iunie, in judetul Brasov, mai exact in Poiana Brasov, se va desfasura cea de-a cincea editie a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor, un eveniment dedicat atat alergatorilor profesionisti, cat si publicului larg, dar si companiilor din Romania. Maratonul are ca scop strangerea de fonduri. De data aceasta, DHL sustine proiectul “Educatie si Informare impotriva consumului de droguri”, al Organizatiei Salvati Copiii Romania.

“Am avut privilegiul sa fiu alaturi de organizatorii Maratonului DHL inca de la prima sa editie si nu pot decat sa ma bucur nespus ca putem continua impreuna acest proiect caritabil care, prin intermediul Organizatiei Salvati Copiii, vine in sprijinul promovarii sportului in randul tinerilor, educandu-i pentru o viata sanatoasa”, a declarat Violeta Beclea-Szekely, fosta campioana olimpica la atletism.

Vedete precum Andreea Marin, Raluca Lazarut, Ellie White, Mirela Stelea, Sylvia, Andreea Runceanu sustin evenimentul caritabil si au fost prezente la conferinta de presa dedicata evenimentului.

 

Text: Ruxandra Raica