Elena (Mandinga) si Roxana Ciuhulescu „au sarit” pe acoperisul Bucuresti Mall!

Elena (Mandinga) si Roxana Ciuhulescu „au sarit” pe acoperisul  Bucuresti Mall!Peste 300 de persoane s-au antrenat sambata, pe acoperisul  Bucuresti Mall, la cea mai mare clasa de Kangoo Jumps din Romania – “The roof is on fire!”, eveniment organizat de World Class at In City in parteneriat cu Bucuresti Mall. Participantii au sarit pana la epuizare impulsionati de instructorii World Class, condusi de presenterul si master trainerul Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen. De altfel, Kinga Sebestyen este cea care a adus aceasta tehnica de aerobic in Romania. Kinga Sebestyen si instructorii World Class au urcat pe scena, la sesiunea de incalzire, alaturi de CRBL, Roxana Ciuhulescu si Elena Ionescu, solista formatiei Mandinga.

Potrivit Kingai Sebestyen, efortul depus de organism pe durata unui antrenament este foarte mare. In 10 -15 minute de antrenament se pierd 150 de calorii. In timpul clasei de Kangoo Jumps, care a durat o ora si jumatate, participantii au combinat exercitiile de Kangoo Power, Kangoo Kick si tonifiere. Sistemul autentic al arcurilor eliptice (IPS – Impact Protection System) se preseaza la fiecare pas facut, neutralizand impactul cu solul, care ar afecta articulatiile cu pantofii normali. Rezultatul este o saritura interesanta care protejeaza articulatiile si ofera o senzatie de putere si lipsa de greutate (corporala), care ar putea fi comparata cu mersul in aer. Folosind ghetele Kangoo Jumps se reduce intensitatea impactului cu solul pana la 80%, grasimile se ard mai repede, creste rezistenta si se imbunatateste echilibrul, ajuta la adoptarea pozitiei corecte a corpului si intareste sistemul cardiovascular. Kangoo Jumps este ideal pentru jogging, alergare, plimbare (inclusiv nordic walking), exercitii efectuate acasa, cure de slabire, antrenamente de atletism sau recuperare dupa un accident.

Text: Roxana Baracu

septembrie 6th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate