Engelhard Arzneimittel sarbatoreste 140 de ani de activitate

shutterstock_60437653Weekendul trecut, Engelhard Arzneimittel a sarbatorit cu mare fast, in Romania, peste 140 de ani de activitate. In cadrul evenimentului au fost prezente peste o suta de personalitati din domeniul sanitar si farmaceutic. Cu ocazia Congresului Engelhard Arzneimittel, organizat sambata, 29.09, s-au pus in valoare informatii foarte importante referitoare la produsele companiei, la care sistemul sanitar romanesc, si nu numai, nu a avut acces pana la acest moment.

       Astfel, dr. Anda Irinel Prodan, marketing manager, ne-a dezvaluit ca produsul cu cel mai mare succes este Prospan, supliment cu actiune expectoranta, fara combinatii antitusive, considerat a fi alegerea numarul 1 pentru medicii pediatri din Germania, cu 6 milioane de unitati vandute anual, fiind pe locul 3 la comercializarea siropurilor pentru tuse in lume. De asemenea, cel de-al doilea produs in top, Trachisan, a atins 200 de milioane de unitati vandute la nivel global, fiind market leader in 24 de tari pe categoria din care face parte. Marcus Covic, general manager  Engelhard Arzneimittel in Europa, a completat prezentarea mentionand ca, “prin activitatea Engelhard Arzneimittel de-a lungul a 140 de ani, am obtinut certificatele de buna practica si management, asigurand succesul la nivel international al produselor.

     Peste 280 de persoane lucreaza in departamentele de cercetare, efectuand studii care atesta toleranta si eficacitatea produselor, mentinand standardele ridicate. Suntem in slujba pacientilor: copii, parinti, bunici sau strabunici si le dedicam acestora cei 140 de ani de experienta!”

 

Text: Catalina Buzdun