Este oficial – Jared Leto va fi din nou Joker

Actorul în vârstă de 48 de ani, Jared Leto îl va interpreta din nou pe Joker, în Justice League. Ultimul rol jucat ca Joker a fost în 2016, în Suicide Squad.

Noul film va fi regizat de Zack Snyder şi va fi ca o mini-serie formată din patru părţi. Episoadele vor apărea pe HBO Max începând de anul viitor. Actorului, câştigător al unui Oscar, i se mai alătură Ben Affleck, Ray Fisher şi Amber Heard.   


Deschide videoclipul

Despre Jared Leto

Jared Joseph Leto este un actor, cântăreţ, regizor, producător și, ocazional, model American, din Louisiana. După ce și-a început cariera cu apariții televizate în anii ’90, Leto a devenit recunoscut pentru rolul său ca Jordan Catalano în serialul My So-Called Life (1994).

Interpretarea transsexualului Rayon în filmul Dallas Buyers Club (2013) i-a adus lui Jared un Premiu Oscar, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild (SAG Awards) pentru Cel mai bun actor în rol secundar

El este vocalistul, chitaristul și compozitorul formației Thirty Seconds to Mars, o trupă pe care a format-o în 1998, în Los Angeles, împreună cu fratele său mai mare, Shannon Leto.

februarie 26th, 2021 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate