Exercitiile fizice saptamanale

Fitness – arta si placereFie ca faci jogging afara, petreci ore intregi cocotata pe stepper sau tragi de fiare la club, o muzica buna poate face ca exercitiile sa nu mai fie o corvoada ci o adevarata relaxare. Tehnologia de azi ofera multe optiuni si astfel e foarte usor sa imbini muzica cu activitatile de fitness.

“Cu atat de multa tehnologie disponibila pentru entuziasti fitness-ului, timpul destinat exercitiilor fizice devine cea mai placuta parte a zilei”, spune Laurie Bauer, purtator de cuvant al Best Buy, liderul national pe piata de echipamente electronice de larg consum, PC-uri software si aplicatii pentru entertainment. «Incepand cu noua generatie de CD playere portabile si pana la MP3 Playere care pot inmagazina pana la 100 de ore de muzica, oferta este deschisa tuturor».Exercitii fizice saptamanale

Iata o lista cu cele mai noi produse care te pot face sa astepti cu nerabdare exercitiile fizice saptamanale:

Radio-casetofoane portabile: daca esti fan al posturilor de radio, aparatele aflate pe piata sunt obiectul de care ai nevoie, asigurandu-te ca poti asculta postul tau preferat la club sau alergand afara. Chiar mai mult, majoritatea cluburilor au televizoare iar posturile acestora le poti asculta tot prin radio. Inventivitatea designerilor in materie de radio-casetofoane este foarte provocatoare. Exista modele legate de brat care ofera mobilitate sporita si muzica discreta fara ajutorul mainilor, concentrandu-te astfel asupra exercitiilor.

CD Playere portabile: noul CD Player portabil a fost conceput pentru oameni in miscare. Echipamentele de azi au un timp standard de protectie, de 10 secunde, iar majoritatea modelelor ajung la un buffer de 45 secunde, fara ca CD-ul sa intampine vreo problema tehnica. Sunt anumite modele create special pentru jogging, cu design sport si cu componente rezistente la apa.

Minidisc portabil: subtiri, usoare si extrem de portabile, Minidiscurile sunt mediul de stocare perfect pentru muzica ta. Capabil sa inregistreze 74 de minute de muzica de pe un disc de 2.5 inch, minidisc-urile ofera calitate digitala a sunetului si pot fi reinregistrate de mai mult de un million de ori fara a se pierde calitatea sunetului. Ele  pot coda si afisa informatii despre inregistrari, incluzand numele artistului, al albumului, al melodiilor si informatii despre durata acestora. Mai mult decat atat, cu ele nu veti avea «surprize» tehnice.

MP3 Playere portabile: pentru un guru al fitness-ului MP3-ul este singurul mod de a merge. MP3 playere-ele portabile sunt doar o fractiune din marimea si greutatea CD Player-elor portabile. Functionand fara CD, cu ele  poti sa alergi un maraton sau sa testezi o trambulina fara insa, sa pierzi un acord din melodia ta preferata. MP3 playerele vin pe piata cu o varietate de memorii, de la 32 MB cu spatiu pentru cateva melodii, pana la jukebox-ul de 6GB de la Nomad, care iti permit sa stochezi mai mult de 100 ore de muzica. MP3-ul este un vis devenit realitate pentru iubitorii de muzica, cu mii de melodii disponibile colectate de pe Internet.

Televizor portabil: pentru cei ce vor sa faca exercitii si nu vor sa piarda emisiunea preferata, televizorul portabil este raspunsul. Aceste mini televizoare sunt mai bune ca oricand, au un design stilizat si ecrane cu cristale lichide (LCD). Perfecte cand esti la sala pe bicicleta sau pe banda,  televizoarele de mana pot face programul tau de exercitii mult mai distractiv.

Retineti!
Cu aceste unelte tehnologice, nici un program de exercitii nu necesita sacrificarea distractiei pentru fitness.

Text : Alina Emelianov