Fashion Boutique, cel mai asteptat targ de fashion primavara asta

Fashion Boutique 85x200 3-2Noile colectii de primavara-vara in moda, accesorii si beauty se vor reuni intr-un singur eveniment de neratat in data de 12 mai, incepand cu ora 11.00. 50 de designeri si profesionisti in domeniu isi vor etala creatiile, colectiile si propunerile, vor oferi consiliere si demonstratii  in  cea mai spectaculoasa cladire a Bucurestiului redeschisa dupa un amplu proces de restaurare.

Aflat la a 6-a editie, Fashion Boutique este targul unde vizitatorii vor fi rasfatati cu sedinte de machiaj gratuite, manichiura, impletituri si consiliere stilistica, cea mai inspirata tinuta a zilei fiind premiata cu un zbor gratuit de agrement, de catre doi fashion insideri apreciati (Ana Morodan si Catalin Opritescu).

Casa Vernescu va deschide si amenaja pentru Fashion Boutique o cafenea si o Braserie unde isi va etala cele mai fine preparate, cele pentru care garanteaza ca veti reveni oricand si ne va pune la dispozitie gratuit parcarea sa uriasa. Pictorul Liviu Mihai va fi prezent pentru a realiza schite si portrete ale vizitatorilor si fiecare bilet de intrare va participa la o tombola unde sponsorii si partenerii ofera: abonamente Worldclass, vouchere Keune Salon, Absolut Nails Salon, Butterfly Salon sau Famous Tattoo. Asadar, nu ratati evenimentul Fashion Boutique pe data de 12 mai, intre orele 11:00 – 19:00, unde revista Tonica este partener media. Fetelor… rasfat sa fie!

Text: Ruxandra Raica