Fashion brunch la Isabel Garcia

Fashion brunch Isabel GarciaBrand-ul Isabel Garcia, ce nu demult s-a lansat pe piata din Romania, a organizat duminica aceasta un fashion brunch pentru clientele fidele si nu numai.Brand vestimentar pentru femeile stilate

Fondat in anul 2009 in Italia, brand-ul vestimentar se adreseaza femeii moderne atat pentru tinutele de zi cat si de seara. „Femeia Isabel Garcia este moderna, rafinata, feminina, cu un gust impecabil”, dupa cum afirma James Elliot Freeze, designer-ul colectiei. Ziua de duminica a fost speciala pentru ca prezentarea a fost facuta altfel: cu un bufet plin de dulciuri si sfaturi legate de frumusete. Decorul a fost asigurat de catre designerul floral Daniela Soros, care a pregatit ornamente de Craciun lucrate manual exclusiv pentru acest eveniment.

Colinde si rochii festive

Doamnele si domnisoarele care au participat la brunch au fost acompaniate de glasul suav al Sabinei, care a cantat colinde si ne-a introdus in spiritul magic al sarbatorilor de iarna. Isabel Garcia a prezentat si o colectie-editie limitata de sarbatori, care s-a vandut foarte repede, semn ca domnisoarele prezente au fost foarte incantate de noua colectie. Culori calde, dar si nuante de negru si visiniu, dantela si voal sunt doar cateva din detaliile pe care le-am observat la brunchul organizat duminica aceasta. Rochii de zi, de seara, pentru o seara in jurul bradului, sau pe malul marii daca mergeti in concediu, cate putin din fiecare gasiti in noul magazin Isabel Garcia. O duminica foarte interesanta, printre delicii si materiale fine, merita sa incercati si voi macar o data pe an un astfel de brunch.

Text: Andreea Maria Varlan