Sample Sale by Ludmila Corlateanu

ludmila-1Designerul de origine basarabeana Ludmila Corlateanu, cea care creeaza rochii minunate sub brandul Made for supergirl, da startul distractiei estivale cu un eveniment pe masura. Toate doamnele si domnisoarele iubitoare de frumos si de moda sunt asteptate joi, 11 iunie, la atelierul Supergirl, din strada Vulturilor, nr. 13, pentru o ora de shopping sub conceptul Sample Sale. Evenimentul va incepe la ora 20:00.Seara speciala intre fete

ludmila-2Ludmila Corlateanu isi doreste ca fiecare femeie sa fie stralucitoare si ravisanta, iar vara este anotimpul propice pentru a intoarce toate privirile… si cum s-ar putea intampla acest lucru daca nu esti o supergirl? Astfel, motivata de frumusete si bun gust, designerul a pregatit invitatelor sale o seara de exceptie, cu discutii apetisante despre moda, cu ice tea si biscuiti fashion.

“Nu cred ca exista femeie care sa nu iubeasca vara, asa ca am zis ca trebuie sa o intampinam cum stim noi mai bine: cu moda si buna dispozitie. Asa am pus la cale evenimentul de joi, la care sunt invitate toate femeile care-si cauta ‘mantia de supergirl’. Tinute de seara, de cocktail sau casual, dar si cateva rochii de mireasa, toate asteapta sa-si gaseasca eroina!”, a povestit Ludmila Corlateanu.

Text: Madalina Manole