Sample Sale by Ludmila Corlateanu

Sample Sale by Ludmila CorlateanuDesignerul de origine basarabeana Ludmila Corlateanu, cea care creeaza rochii minunate sub brandul Made for supergirl, da startul distractiei estivale cu un eveniment pe masura. Toate doamnele si domnisoarele iubitoare de frumos si de moda sunt asteptate joi, 11 iunie, la atelierul Supergirl, din strada Vulturilor, nr. 13, pentru o ora de shopping sub conceptul Sample Sale. Evenimentul va incepe la ora 20:00.

Seara speciala intre fete

Sample Sale by Ludmila CorlateanuLudmila Corlateanu isi doreste ca fiecare femeie sa fie stralucitoare si ravisanta, iar vara este anotimpul propice pentru a intoarce toate privirile… si cum s-ar putea intampla acest lucru daca nu esti o supergirl? Astfel, motivata de frumusete si bun gust, designerul a pregatit invitatelor sale o seara de exceptie, cu discutii apetisante despre moda, cu ice tea si biscuiti fashion.

“Nu cred ca exista femeie care sa nu iubeasca vara, asa ca am zis ca trebuie sa o intampinam cum stim noi mai bine: cu moda si buna dispozitie. Asa am pus la cale evenimentul de joi, la care sunt invitate toate femeile care-si cauta ‘mantia de supergirl’. Tinute de seara, de cocktail sau casual, dar si cateva rochii de mireasa, toate asteapta sa-si gaseasca eroina!”, a povestit Ludmila Corlateanu.

Text: Madalina Manole

iunie 8th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate