Fashion Cocktail: moda si atitudine

Fashion Cocktail este un eveniment dedicat modei, unde tinerii designeri isi expun creatiile spre a fi admirate si chiar achizitionate de impatimitii fashion-ului de calitate. Show-ul a cuprins prezentarea tinutelor vestimentare si a accesoriilor a nu mai putin de 12 designeri, dintre care unii chiar debutanti in lumea modei.Fall Afair by Fashion Cocktail

Spectacolul, intitulat sugestiv Fall Afair, se afla deja la editia cu numarul patru, iar Tonica TV a fost partener media al evenimentului si va dezvaluie cele mai interesante momente din culisele prezentarii. MC-ul serii a fost Diana Caprita, cea care, alaturi de Andreea Radu si Ingrid Ispas, a fost organizatoarea evenimentului.

6 designeri vestimentari si 6 designeri de accesorii

Lista celor 6 designeri vestimentari care si-au expus colectiile la eveniment o vom incepe cu Oana Turcescu, proaspata sotie a lui Robert Turcescu, cea care ne-a marturisit ca nu ar putea crea niciodata o tinuta pe care ea insasi sa nu o poata purta. Oana a participat cu o colectie de rochii de seara in culori pastelate, colectie apreciata nu doar de invitatii la eveniment ci si de sotul sau, care la final a felicitat-o si a surprins-o placut cu un buchet de flori. Lista designerilor o vom continua cu Andreea Stefanuc, designer vestimentar la casa de moda Quantum, care a participat cu colectia intitulata Powder, colectie caracterizata de una din culorile vedeta ale sezonului rece, si anume rozul prafuit. Tanara creatoare de moda ne-a povestit ca inspiratia si-o absoarbe, in principal, din calatoriile pe care le-a facut de-a lungul timpului in diverse locuri ca Nepal, India, Himalaya si Thailanda, dar… si un pahar de vin rosu sau o carte ii pot deveni motive de inspiratie. Nici partea masculina prezenta la eveniment nu a fost uitata, designerul Andrei Mocanu, surprinzandu-si publicul cu colectia Once in a lifetime, colectie caracterizata de imprimeuri si culori sofisticate ca maro si burgundy. Un alt designer prezent la eveniment a fost Stefania Udrea by Panaramas care a participat cu colectia de toamna/iarna 2014/2015, colectie caracterizata prin mesaje motivationale si imprimeuri deosebite cu personaje istorice. Cel mai tanar designer de la Fashion Cocktail a fost Isabella del Zoppo, in varsta de doar 17 ani, care a uimit prin tinutele sale foarte feminine, in linii delicate si culori puternice. Articolele vestimentare au fost puse in evidenta de accesorii deosebite, de la bijuterii la genti si incaltaminte, create de Clujana, Boemo, Ivy Bags, Beatrice Bijoux, Wallethouse si Elizabeth Bags.

Text: Madalina Manole