Femeile, mai preocupate de coafura decat de micul dejun

Femeile mai preocupate de coafura decat de micul dejunFemeile sunt si au fost dintotdeauna cochete, iar un studiu recent intareste inca o data acest lucru. Cercetarea indica faptul ca una din trei femei prefera ca dimineata sa-si aranjeze parul in loc sa ia micul dejun, si asta pentru ca se grabeste. In aceeasi masura, una din sase femei prefera sa nu manance nimic pentru a slabi.

Un sfert dintre femei sar peste micul dejun o data sau de mai multe ori pe saptamana, iar 12% spun ca nu iau niciodata micul dejun.

 

Studiul a descoperit ca elementul-cheie in ceea ce priveste refuzul consumului de alimente dimineata este faptul ca femeile sunt foarte interesate de modul in care arata. Iar faptul ca se grabesc sa ajunga la serviciu si sunt mai preocupate de modul in care le sta parul si de machiaj reprezinta, de asemenea, un factor important.  Sa nu uitam nici ca una din patru femei prefera sa doarma mai mult in loc sa manance.

Problema este insa ca femeile se simt obosite si lipsite de energie si le este greu sa se concentreze daca nu iau micul dejun. Asadar, daca vorbim despre femei, prioritatea lor dimineata este sa-si aranjeze parul, sa-si faca un dus si apoi sa-si aleaga hainele pentru ziua in curs. In schimb, pe agenda barbatilor, micul dejun se afla pe locul doi. Expertii americani avertizeaza insa ca femeile nu au nicio scuza pentru a nu lua micul dejun, cea mai importanta masa a zilei.

Text: Ruxandra Raica